22 augustus 2016

Apple ID: Bekijk welke apparaten gekoppeld zijn

Apple grijs logo

Iedereen met een iCloud account heeft hier in de meeste gevallen meerdere apparaten aan deze dienst gekoppeld. In sommige gevallen is het handig om te weten welke apparaten er gekoppeld zijn.

Dit is vooral handig wanneer je besluit een apparaat te verkopen, het is dan belangrijk dat je dit apparaat ontkoppeld. Vanaf iOS 9 kun je jouw gekoppelde apparaten ook bekijken in iOS zelf, klik hier voor meer informatie. Ook vanaf OS X El Capitan is dit het geval (meer info).

Gekoppelde Apple ID apparaten bekijken via iCloud.com

Het makkelijkste kun je jouw apparaten controleren via de website van iCloud. Hoe je dit doet en hoe je eventueel apparaten kunt verwijderen uit iCloud lees je hieronder terug.
• Open iCloud.com op een desktop
• Log in met je Apple ID
• Klik op 'Instellingen'
• Scroll naar beneden naar 'Mijn apparaten'

Apple ID Apparaten controleren via iCloud

Klik op het apparaat voor meer informatie, in dit overzicht kun je aangeven of je het desbetreffende apparaat verloren bent. Ook vind je meer informatie terug over het apparaat wanneer je deze verkoopt of weggeeft.

Wil je het apparaat verwijderen uit iCloud? Open dan het apparaat en klik in de lijst met al je apparaten op het kruisje naast het apparaat. Bevestig door het gekoppelde apparaat definitief te verwijderen.

Lees ook: Ransomware op de iPhone? Het kan als je Apple ID en iCloud gehackt zijnReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!