3 april 2014

Cloak: Personen ontwijken met deze handige locatie app

cloakiconEr zijn een hoop applicaties waarmee het mogelijk is de locatie van je vrienden en kennissen te bekijken. Het is zelfs mogelijk door applicaties zoals ‘Find My Friends’ om je vrienden te volgen en meldingen te krijgen wanneer deze een bepaalde locatie bereiken. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je bepaalde personen liever wilt ontwijken.

Dan kunnen deze applicaties handig zijn, maar vaak zie je dit te laat. Met deze intentie is de Cloak applicatie in het leven geroepen, de app houdt via sociale netwerken in de gaten waar je internetvrienden zich bevinden. Via een handige notificatie krijg je melding wanneer er iemand te dicht bij jouw in de buurt komt.

cloakapp

De ideale manier om je ex-geliefde, stalker, of wie dan ook te vermijden op straat. De applicatie controleert verschillende sociale media websites op de locatie van deze personen. Vervolgens controleert hij hoe ver dit van jou locatie is, wanneer dit te dichtbij is krijg je een melding. Momenteel controleer Cloak alleen maar FourSquare en Instagram, in de toekomst komen hier nog meerdere diensten bij. Helaas dien je wel de personen te volgen op de sociale media, als dit binnenkort wordt aangepast is nog niet bekend.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App Store

Meer over Locatie kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!