10 mei 2015

YosemiteHoe filters gebruiken in Foto’s voor OS X

Foto's voor OS X logo

Filters gebruiken op foto’s is ontzettend populair, dit is vooral te wijten aan Instagram. In iOS kun je deze al enige tijd toepassen, vanaf nu ook in OS X met behulp van de Foto’s voor OS X applicatie.

Je hebt de keuze uit verschillende filters, denk hierbij aan zwart-wit, grijs, duistere of uitgesproken kleuren. De filters kun je activeren door een foto te open in de Foto’s voor OS X applicatie en bovenin de knoppenbalk te klikken op 'Bewerk'.

filters toepassen in de Foto's app OS X

Klik vervolgens in de kolom op 'Filters' (te herkennen aan de drie cirkels), kies vervolgens uit de verschillende filters. Van mono tot noir tot transfer. Natuurlijk worden de filters bewaard en gesynchroniseerd met al je iCloud apparaten. Deze filters zijn overigens ook te kiezen en te bewerken op een iOS apparaat, hoe lees je hier terug.

Alle tips over 'Foto's voor OS X' lees je hier terug.Reacties


  • Frank

    10 mei 2015 om 22:04

    Ik blijf heel dat Foto’s maar troep vinden. Ik was blij met de Photoshop killer Aparture, maar helaas die is niet meer en nu zit je vast aan deze rommel…… Toch maar weer Photoshop en Lightroom er op zetten….

  • Bart

    12 mei 2015 om 11:51

    @Frank: Aperture is nog steeds te gebruiken. De Aperture/iPhotobibliotheek blijft ook gewoon toegankelijk, ook als deze is geïmporteerd in Foto’s. Geen paniek dus…..

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!