24 april 2013

iCloud: Films en TV-programma’s vanaf nu later te downloaden

icloud.jpgApple heeft eerder deze week de optie 'iTunes in the cloud' uitgebreid met een extreem handige functie. Wanneer je voorheen een film kocht in de iTunes Store dan werd deze onmiddellijk gedownload op je Mac. Opzich geen probleem natuurlijk, maar wanneer je de film graag op je iDevice of Apple TV wilt bekijken dan is deze actie overbodig.

Met behulp van 'iTunes in the cloud' kun je nu direct na de aanschaf de film bekijken op ieder Apple apparaat waarop je iCloud account actief is.

De films kun je raadplegen via de iTunes applicatie op je iPad, iPhone of iPod Touch. Tap vervolgens op de optie 'Aankopen' en selecteer het tabblad 'Films'. Hier vind je het overzicht van alle aangeschafte films terug. Deze kun je dan eenvoudig downloaden en bekijken.

filmsaangeschaft

Uiteraard is het ook mogelijk om via je iPad een film aan te schaffen en deze dan later te bekijken op de Apple TV. Hier kun je eenvoudig navigeren naar het film-menu en via de categorie 'Aangeschaft' de films raadplegen en bekijken. In andere landen waar er ook TV-programma's kunnen worden aangeschaft is deze optie ook ingevoerd.

Meer tips over iTunes Store kun je hier terugvinden.Reacties


  • Iloveyouu

    24 april 2013 om 19:09

    Heel erg handig

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!