15 mei 2017

iFunAirPods in iedere kleur die je wil? Het kan dankzij Colorware

gekleurde airpods door colorware

De AirPods zijn een succes, met een klanttevredenheid van 98% is het een record voor een Apple-product van de eerste generatie. De AirPods zijn ook al maanden lang niet aan te slepen met een gemiddelde levertijd van 6 weken.

De AirPods zijn alleen te koop in het wit, jammer want een gitzwarte versie zou wel heel mooi passen bij de nieuwe iPhone 7. Toch is het mogelijk om je AirPods te laten kleuren door Colorware naar iedere kleur die je maar wil. Je hebt de keuze uit meer dan 55 kleuren waaronder gitzwart, maar ook blauw, oranje, rood, goud, etc.

AirPods kleuren door Colorware

Via de website van Colorware kun je zelf een keur kiezen voor je AirPods, je kunt zelfs de linker en rechter een afzonderlijke kleur geven. De totaalprijs voor een setje gekleurde oortjes komt neer op 299 dollar. Omgerekend ± €278. Voor 40 dollar extra kun je ook het oplaaddoosje een kleur laten geven. Je betaald dus voor de AirPods zelf en het kleuren. De gekleurde AirPods worden naar Nederland verscheept voor ±37 dollar en hebben een bezorgtijd van een week. Let wel, je hebt de AirPods nog niet onmiddellijk in handen, de levertijd is ondertussen opgelopen tot augustus.

airPods kleuren

Op de gekleurde oortjes zit 12 maanden garantie en de eerste 30 dagen kun je ze terugsturen, in dat geval betaal je wel 25 procent van je aankoopbedrag. Het is ongetwijfeld de ideale manier om de AirPods te personaliseren, echter moet je er wel een groot bedrag voor over hebben. In totaal ben je zo'n €350 euro kwijt (all in), maar dan heb je wel unieke AirPods in handen. Meer info vind je hier terug.

Bekijk ook: Het statuslampje in de AirPods oplaadcase begrijpen


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: