10 mei 2017

iFunZou jij deze Apple spiegel willen hebben?

Apple heeft op dit moment verschillende productcategorieën waarvan de iPhone toch wel de belangrijkste is. Als we de geruchten mogen geloven is Apple bezig met nieuwe producten en categorieën, denk hierbij aan de Apple Car, Siri-speaker en VR/AR-bril. Echter zijn er meer suggesties, waaronder deze Apple Mirror.

Designer Rafael Dymek heeft een conceptvideo gemaakt waarin een Apple spiegel getoond wordt. Dit is eigenlijk een spiegel met iPad/iOS functionaliteit. Standaard is het een doodgewone spiegel, maar zodra je deze aanraakt verschijnt de interface. Deze lijkt op iOS 10 en op die van een iPad. Aan de zijkant van de spiegel vind je verschillende apps terug die je uiteraard zelf kunt downloaden, installeren en gebruiken.

Apple Mirror: Slimme spiegel voor in huis

In onderstaande video geeft de maker in hoogst eigen persoon een korte demonstratie. Zo toont ie Netflix, Safari en de mogelijkheid om zijn Sonos-speaker te bedienen. Naast de traditionele apps kan de spiegel ook informatie geven over het weer, datum, tijd, nieuws, etc. Of er ooit een Apple spiegel gaat komen is te betwijfelen, maar het concept ziet er alleszins erg goed uit.


Reacties


 • Nick Seamore

  11 mei 2017 om 0:24

  Die zat in een serie waar ik de naam even niet van weet…. En nee, hoef niet zo’n spiegel.

 • Willem

  12 mei 2017 om 9:53

  Ehhh nee niet voor mij, maar tenzij de ijdelheid erg groot is.
  Ergonomisch ook niet verantwoord, gebruiksduur zal dus kort zijn. Zal zeker erg duur zijn. En laten we eerlijk zijn, als je een apparaat wil bedienen, dan doe je dit handmatig, voordat de app is opgestart en je deze kan bedienen, is de dag al voorbij.

 • yaronesta

  22 mei 2017 om 21:41

  Black mirror :D (serie)

Een reactie toevoegen: