17 mei 2017

iOS 11iOS 11 concept met o.a. donkere modus en meerdere gebruikers

Op 5 juni 2017 zullen we weten wat Apple van plan is met iOS 11. Op deze dag start namelijk het WWDC 2017, zoals gewoonlijk zal Apple dit event aftrappen met een keynote. Tijdens deze presentatie wordt meestal de nieuwe software aangekondigd.

Welke nieuwe functies we in iOS 11 kunnen verwachten is momenteel niet bekend. Maar er zijn wel een hoop creatievelingen die een eigen concept maken. Jacek Zięba laat zijn fantasie de vrije loop en ontwerpt een iOS 11 concept met enkele fantastische toevoegingen zoals een donkere modus. Ook ondersteuning voor meerdere gebruikers voegt hij toe.

iOS 11 concept met donkere modus

iOS 11 concept toont enkele fantastische opties

Naast de donkere modus en ondersteuning voor meerdere gebruikers op een iPad laat het concept ook andere opties zien. Ondermeer FaceTime groepsgesprekken komen aan de orde, maar ook Split Screen voor iPhone en nieuwe Game Mode. Een optie die we vooral interessant vinden is de mogelijkheid om cache en data van apps vanuit Instellingen te verwijderen en meer 3D Touch opties voor het bedieningspaneel. Je kunt het hele concept van Jacek Zięba in onderstaande video bekijken.

Lees ook: Nieuwe iPads en iPhones tijdens Apple event later deze maand


Reacties


 • Jasper

  13 maart 2017 om 17:53

  Wanneer komt 10.3 ?

 • Wesley Fabry

  13 maart 2017 om 18:05

  @Jasper waarschijnlijk eind deze maand.

 • Marcel

  13 maart 2017 om 23:47

  Wanneer komt Apple met een echte degelijke batterij ? in plaats van altijd maar meer energie verslindende programma’s en speeltjes waar de gewone man en vrouw geen boodschap aan heeft ? of brengt Apple ook een rugzak batterij uit daarbij ? het zou echt nuttig zijn aan kwaliteit van de batterij te werken !!!

 • Nick Seamore

  17 mei 2017 om 20:30

  @Marcel: Wat is de definitie dan van een “gewone man of vrouw”? Er zitten overigens wel dingen in IOS waar jij in ieder geval geen gebruik van maakt, zonde.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!