19 mei 2017

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFuniPhone Edition concept toont witte variant (Jet White)

iPhone 8 concept randloos

Dat Apple dit jaar met een compleet nieuwe iPhone moet komen is ondertussen wel duidelijk. Ze kunnen moeilijk nog een jaar een iPhone 6 look-a-like op de markt brengen. Dan zouden ze erg op de concurrentie achterlopen met betrekking tot het scherm en uiterlijk, als voorbeeld kun je de nieuwe Samsung Galaxy S8 nemen.

Al sinds vorig jaar gaan de geruchten dat Apple een iPhone aan het ontwikkelen is met een randloos-design. De iPhone zelf wordt niet veel groter dan de huidige generatie, maar wel het scherm. Het scherm zou zich uitstrekken over de volledige voorkant van de iPhone met een geïntegreerde thuisknop en Touch ID (meer info).

Jet White iPhone Edition concept

De iPhone 8 of iPhone Edition zou een OLED-scherm krijgen met geïntegreerde thuisknop, FaceTime camera, speakers en Touch ID. In tegenstelling tot de Galaxy S8 zou de iPhone geen gebogen scherm krijgen en zal het scherm de volledige voorkant gaan benutten. Onderaan zou er dan plaats vrijkomen voor een functiebalk (soort van Touch Bar) met de virtuele thuisknop, Touch ID en snelkoppelingen.

iphone edition concept wit

In onderstaande video kun je een concept bekijken die al deze geruchten combineert en toont. Als extraatje kun je ook een witte iPhone Edition bewonderen, deze is te vergelijken met de huidige gitzwarte variant.

Vorige maand dook er al een dummy van de iPhone 8 op en zou afkomstig zijn uit de Foxconn fabriek. De iPhone 8 dummy zou naar eigen zeggen gebruikt worden om verschillende testen uit te voeren. Foto's en meer informatie over deze dummy lees je hier terug.

Bekijk ook: Dit najaar mogelijk 3 nieuwe iPhones waaronder de iPhone EditionReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!