28 november 2013

iFunBekijk het interessante TV-interview met Jony Ive

ive_hero20110204Afgelopen weekend was Jonathan Ive en ontwerper Marc Newson te zien op de Amerikaanse televisie, waarin ze toch wel een zeldzaam interview gaven. Maar het was uiteindelijk voor het goede doel om nogmaals de (PRODUCT) RED-producten van Apple op de markt te zetten.

Jony en Marc hebben in hun interview gepraat over de Sothebys-veiling. Hier werden afgelopen weekend 40 producten geveild die door Ive en Newson zijn ontworpen of uitgekozen, waaronder de rode Mac Pro die maar liefst $977.000 heeft opgebracht. Het geld gaat uiteraard naar het goede doel (PRODUCT) RED dat is opgericht door U2-zanger Bono.

Dit doel zet zich in tegen AIDS en het geld wordt bijvoorbeeld uitgegeven aan medicijnen en het verrichten van onderzoek. Het gehele interview kun je hieronder bekijken. Daarnaast kun je het goede doel (RED) zelf ook steunen, het enige wat je hiervoor dient te doen is letterlijk voor rood te kiezen. De producten kosten evenveel als de andere producten, echter schenkt Apple een deel van de opbrengst aan het goede doel. Bekijk onderstaand overzicht voor alle (PRODUCT) RED producten die je kunt aanschaffen in de Apple Store.

iPod shuffle
iPod nano
iPod touch
iPhone 4(s) bumper
iPhone 5s case
iPad mini Smart Cover
iPad mini Smart Case
iPad Air Smart Cover
iPad Air Smart Case


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!