20 februari 2014

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunSamsung spot met Apple in hun nieuwe reclames

Samsung appleLachen, gieren, brullen dat lijkt Samsung te doen in hun nieuwe reclames voor de Galaxy lijn. We zijn het ondertussen gewoon dat andere fabrikanten de spot drijven met Apple. Ook deze keer wordt er met Apple een vergelijking gemaakt in een aantal reclamespots.

In onderstaande video's kun je zien hoe Samsung hun producten vergelijkt met die van Apple. Boos mogen we er absoluut niet over zijn, want Apple heeft dit ook jaren gedaan met Windows.Reacties


 • DBL Creations

  20 februari 2014 om 20:29

  Haha, weet je wat wel is, ze vergelijken hun recente nieuwe tablet, tov de weer een paar maanden oude tablet van Apple, ze hebben hem nog dunner gemaakt dan de iPad Air, tuurlijk! Ze moesten wel! Multitasking dat kan de iPad ook en binnenkort gewoon weer nog beter en nog dunner. Just a matter of time. Verder wil ik wel opmerken dat Samsung hier zeker een mooi product heeft gemaakt. Wel, beiden producten zijn eigenlijk mooi, zowel de tablet als de note. Alleen weet ik niet of ik zo een groot ding in mijn broekzak of jas wil hebben… in de zomer wil je het al helemaal niet meesleuren. Maar mensen die graag een groter scherm hebben kunnen hier natuurlijk zeker voor gaan :-D

 • Ruurd Pels

  20 februari 2014 om 22:35

  Ach ja. Samsung maakt zulke goeie spullen dat ze het alleen maar kunnen verkopen door te proberen de concurrentie belachelijk te maken. Van het etaleren van eigen kwaliteit moeten ze het niet hebben omdat het me-too gehalte torenhoog is. Zielig.

 • HansPolderman

  21 februari 2014 om 7:35

  Ik zal niet zeggen dat Apple perfect is maar wat wil een aziatisch bedrijf wat alleen maar kopieen op de markt brengt. Van telefoon tot koelkast tot bouwkraan. Niets innovatiefs. Het zijn net Japanse auto’s. Ik wil het origineel en geen nagemaakte troep.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!