31 mei 2017

BETATweede publieke beta iOS 10.3.3 en macOS Sierra 10.12.6 nu beschikbaar

iOS 10.3 logo

Apple heeft de tweede publieke beta van iOS 10.3.3 en macOS Sierra 10.12.6 beschikbaar gesteld. Ontwikkelaars kunnen iOS 10.3.3 beta 2 downloaden, maar ook macOS Sierra 10.12.6 en tvOS 10.2.2 en watchOS 3.2.3. De uiteindelijke release wordt in mei verwacht.

De software-updates bevatten, in tegenstelling tot iOS 10.3, geen nieuwe functies. Wel worden er enkele vervelende problemen en bugs opgelost. Wil je de beta installeren? Doe dit dan op apparaten die je niet dagelijks gebruikt. Bij problemen kan een volledige herstel van je toestel noodzakelijk zijn. De lancering van de nieuwe software wordt in juni verwacht.

Ben je aangemeld als beta-tester? Dan kun je iOS 10.3.3 beta 2 downloaden en installeren vanaf je iPhone, iPad en iPod Touch via: Instellingen ▸ Algemeen ▸ Software-update of via iTunes. Klik hier voor meer informatie over het update op andere apparaten.

Wat is er nieuw in iOS 10.3.3 beta 2?

Helaas geen spectaculaire vernieuwingen in deze beta, het gaat ook maar op een kleine update die enkele vervelende bugs en problemen oplost waarvan je het bestaan wellicht niet weet. Echter bevat deze update speciaal voor de iPad Pro 12,9-inch iets extra's. Deze iPad gebruikers hebben drie nieuwe achtergronden gekregen. Wil je zelf ook deze achtgronden gebruiken op bijvoorbeeld je iPhone? Dan kun je deze hier downloaden.

iOS 10.3.3 beta 2 wallpapers

De nieuwe iPad achtergronden zijn hier te downloaden en dus ook beschikbaar voor al je andere (Apple) apparaten waaronder de iPhone:
• iPad Pro wallpaper: Strand
• iPad Pro wallpaper: Zee
• iPad Pro wallpaper: Roségoud

Nieuw in macOS Sierra 10.12.6, watchOS 3.2.3 en tvOS 10.2.2

De grootste vernieuwing in macOS Sierra 10.12.4 is Night Shift, in de nieuwe beta-update zijn er geen nieuwe functies toegevoegd. macOS Sierra 10.12.6 is vooral gericht op het optimaliseren van de software en het oplossen van problemen en bugs. Ditzelfde is ook het geval voor watchOS 3.2.3 en tvOS 10.2.2, ook deze software-updates lossen vooral kleine bugs en problemen op.

Lees ook: Het nieuwe Apple File System (APFS), vanaf iOS 10.3 en later op de Mac

Aanmelden voor publieke beta's voor iOS 10 en macOS Sierra

Door in te loggen met je Apple ID op deze pagina is het mogelijk om je aan te melden voor de publieke beta’s. Hoe je de beta's installeert op jouw iPhone, iPad, iPod Touch of Mac lees je hier, samen met extra informatie, terug.

Lees alles over de nieuwe software-updates

iOS 10 en macOS Sierra bevatten een hoop nieuwe functies en mogelijkheden. Deze hebben we al uitgebreid besproken en vind je hieronder terug.

Alle tips voor iOS 10
Alle tips voor macOS Sierra

Lees ook: Het macOS of iOS beta-programma verlaten (afmelden)Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: