23 augustus 2016

BETAZesde publieke beta macOS Sierra en iOS 10 beschikbaar

macOS Sierra tips 10.12 logo

Afgelopen vrijdag heeft Apple de zesde publieke beta van iOS 10 beschikbaar gesteld. Ontwikkelaars kunnen ook de zevende beta downloaden voor iOS 10. Vandaag heeft Apple de zesde publieke beta van macOS Sierra en beta 7 voor ontwikkelaars uitgebracht.

Publieke beta's zijn over het algemeen stabieler dan de beta’s voor ontwikkelaars. Echter raden we aan de beta's alleen te installeren op apparaten die je niet dagelijks gebruikt. Bij problemen kan een volledige herstel van je toestel noodzakelijk zijn. iOS 10 kun je eenvoudig downgraden (meer info), ook voor macOS Sierra is dit het geval (meer info).

Je kunt publieke iOS 10 beta 6 downloaden en installeren vanaf je iPhone, iPad en iPod Touch via: Instellingen ▸ Algemeen ▸ Software-update of via iTunes. macOS Sierra kun je updaten via de Mac App Store ▸ Updats. watchOS 3 en tvOS 10 hebben geen nieuwe beta-versie ontvangen.

Wat is er nieuw?

Vooral kleine aanpassingen zijn nieuw in deze beta, de puntjes worden op de i gezet voor de uiteindelijke release die midden en eind september wordt verwacht.

Aanmelden voor publieke macOS Sierra en iOS 10 beta 6

Door in te loggen met je Apple ID op deze pagina is het mogelijk om je aan te melden voor de publieke beta’s. Hoe je de beta's installeert op jouw iPhone, iPad, iPod Touch of Mac lees je hier, samen met extra informatie, terug.

Widgets in iOS 10 beta 6 preview

Lees alles over de nieuwe software-updates

iOS 10 en macOS Sierra bevatten een hoop nieuwe functies en mogelijkheden. Deze hebben we al uitgebreid besproken in de FAQ's en aparte artikels. Deze vind je hieronder terug.

De appletips iOS 10 FAQ
De appletips macOS Sierra FAQ
Alle artikels voor iOS 10
Alle artikels voor macOS Sierra

Problemen met de publieke beta? Dan kun je deze eenvoudig downgraden naar iOS 9. De procedure voor iPhone, iPad en iPod Touch vind je hier terug.

Lees ook: De watchOS 3 FAQ en functies die Apple niet heeft verteld

Haal alles uit je iPhone, iPad en iPod Touch met iOS 10!
Klik hier voor een overzicht van alle iOS 10 tips.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: