13 november 2013

iOS 7iOS 7: Eenvoudig zoomen tijdens het filmen

camera logo 7 retinaDe iPhone is meer dan alleen maar een telefoon, dat bewijst de camera die is ingebouwd. Met behulp van de camera kun je prachtige foto’s maken, zeker wanneer je in het bezit bent van een iPhone 5s. Deze camera is het neusje van de zalm en beschikt over een hoop prachtige functies. Niet alleen moet de camera goed zijn, maar ook de bijbehorende software.

Dankzij iOS 7 kun je nu nog meer uit je camera halen dankzij de vele filters en opties. Naast fotograferen kun je uiteraard ook filmen met je iPhone. Tot iOS 7 was het niet mogelijk om te zoomen tijdens het filmen, in sommige gevallen erg vervelend. Vanaf iOS 7 is dit wel mogelijk, hoe je dit precies doet kun je hieronder terugvinden.

Start de camera applicatie en begin te filmen, met een eenvoudige spreid-beweging van twee vingers op het scherm kun je inzoomen, uitzoomen kan uiteraard door met twee vingers te knijpen op het scherm.

zoomenfilm

Dankzij de verbeterde beeldstabilisatie kan dit zoomen perfect worden uit gevoerd zonder te veel hinder bij het uiteindelijke resultaat. Wanneer je het zoomen activeert tijdens het filmen zie je ook dat er een zoombalk tevoorschijn komt. Deze kun je ook gebruiken tijdens het filmen en zal de stabiliteit van de video en je hand alleen maar ten goede komen. Let op: deze optie werkt alleen wanneer je in het bezit bent van een iPhone 5 of hoger en een iPod Touch 5e generatie.

Meer over iOS 7 kun je hier terugvinden.Reacties


 • hans

  13 november 2013 om 11:23

  Werkt niet bij de IPhone 4

 • Tom

  13 november 2013 om 12:37

  Werkt ook niet bij mijn 4S.

 • tester

  13 november 2013 om 14:25

  Ook niet bij de iPhone 3G … Geintje nee jammer dat de iPhone 4 (s) niet worden ondersteund :(

 • danny

  13 november 2013 om 16:11

  Werkt bij mij perfect zonder enig programma :-)

 • Joop

  13 november 2013 om 16:58

  Het werkt ook op de nieuwe iPad Air.

 • Davey Groothedde

  13 november 2013 om 21:23

  Wacht nog steeds op een berichtje van t-mobile, wanneer ik de 5s ophalen kan..

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!