7 juli 2016

BETAVijfde publieke beta van iOS 9.3.3 en OS X 10.11.6 nu beschikbaar

Logo van OS X El Capitan tips

Apple heeft gisteren de vijfde publieke beta van iOS 9.3.3 en OS X 10.11.6 uitgebracht voor de publieke testers. Ontwikkelaars kunnen ook tvOS 9.2.2 beta 5 downloaden.

Verwacht geen grote veranderingen, deze versies van iOS, OS X en tvOS bevatten vooral kleine verbeteringen in de software en worden enkele vervelende bugs worden opgelost. De software-updates zijn vooral gericht op het stabieler maken van de software.

Momenteel is het nog niet bekend wanneer iOS 9.3.3 en OS X 10.11.6 voor het grote publiek te downloaden is. Waarschijnlijk kunnen we software-update later deze maand verwachten. Welke bugs er precies worden opgelost lees je in de release-notes wanneer de update beschikbaar komt voor iedereen.

OS X 10.11.5 beta 2 en iOS 9.3.2 beta 2 beta programma promotie

Zelf de publieke beta's iOS 10 en macOS Sierra installeren?

Wil je zelf de beta's installeren op je iPhone, iPad, iPod Touch of Mac of wil je Apple helpen met de software-updates, dan kun je ervoor kiezen om zelf ook de testversies van iOS en/of OS X (macOS) te installeren. Doe dit wel op apparaten die je niet dagelijks gebruikt. Hoe je je kunt aanmelden voor het publieke beta-programma voor iOS 10 en macOS Sierra lees je hier terug.

Lees ook: Zo verwijder je de publieke versies iOS en OS XReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!