4 augustus 2016

NieuwsBelangrijke beveiligingsupdate iOS 9.3.4 nu beschikbaar

Logo voor iOS 9

Apple heeft zojuist iOS 9.3.4 beschikbaar gesteld voor iPhone, iPad en iPod Touch. Deze software-updates is volgens Apple een belangrijke beveiligingsupdate en is aan te raden voor iedere iOS gebruiker.

We raden aan om iOS 9.3.4 zo snel mogelijk te installeren. Let wel op! deze update zorgt ervoor dat je geen pangu-jailbreak meer kunt uitvoeren. De jailbreak-methode kwam eerder deze week in het licht omdat er Facebook, PayPal en creditcard gegevens via de jailbreak ontvreemd werden. Dit is ook de reden waarom Apple de update heeft uitgebracht.

Voor de rest zijn er geen zichtbare wijzigen uitgevoerd. De echte veranderingen en nieuwe functies komen pas later dit jaar samen met iOS 10, macOS Sierra, tvOS 10 en watchOS 3. Klik hier voor meer informatie over deze software-updates. Sinds 7 juli kan iedereen de publieke beta van macOS Sierra of iOS 10 installeren, klik hier voor meer informatie.

iOS 9.3.4 downloaden en installeren

De update is eenvoudig te downloaden en te installeren vanaf het apparaat zelf. Dit doe je via Instellingen ▸ Algemeen ▸ Software-update. In dit artikel vind je meer uitleg over het installeren van software-updates.

ios 9.3.4 software-update

Wanneer er geen update gevonden wordt is dit een teken dat het erg druk is op de download-servers van Apple en zul je nog even geduld moeten hebben.

Lees ook: Kom alles te weten over iOS 10 in deze FAQReacties


  • P. Moerkens

    29 augustus 2016 om 16:00

    Na de update 9.3.4 kon ik alleen nog maar via WIFI communiceren. Mijn Iphone maakte geen verbinding meer met mijn provider. Kon daardoor ook geen sms meer sturen en bellen in het buitenland was ook niet mogelijk. Wie heeft daar ook last van en hoe kan ik dat oplossen? Hopelijk gaat de update naar 9.3.5 dit probleem voor mij oplossen, maar ik betwijfel dit omdat anderen dit probleem niet hadden bij dezelfde update.

  • Wesley Fabry

    29 augustus 2016 om 16:55

    Dan kun je het beste de netwerkinstellingen opnieuw herstellen via Instellingen – Algemeen – stel opnieuw in. Als dat niet werkt kun je het mobiel netwerk opnieuw instellen via instellingen – mobiel netwerk – opties mobiele data – mobiele datanetwerk – stel opnieuw in

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!