Menu

13 september 2014

iOS 7iOS: Ontvangen foto’s doorsturen of delen op sociale media

berichten logo 7 retinaMet behulp van iMessage kun je gratis berichten versturen naar andere iMessage gebruikers. Daarnaast kun je ook gratis verschillende soorten media bestanden doorsturen zoals foto’s, video’s, enzovoorts.

Wanneer je een leuke afbeelding hebt ontvangen van iemand kun je deze onmiddellijk bekijken in de berichten applicatie. Hiervoor dien je alleen te tappen op de afbeelding in het bericht waarna deze automatisch wordt geopend in een soort van voorvertoning.

doorsturen

Wanneer je de afbeelding erg leuk vind kun je deze doorsturen naar andere contactpersonen, het is niet nodig om eerst de afbeelding te bewaren in de filmrol van je iPhone. Wanneer je de afbeelding of video hebt geopend in de berichten applicatie kun je direct vanuit de voorvertoning gebruik maken van de deelknop.

Vervolgens heb je de keuze om deze te delen via Facebook, Twitter, Mail, Berichten, enzovoorts. Er is zelfs een mogelijkheid (als je iDevice deze optie ondersteund) om de afbeelding of video door te sturen via AirDrop.

geupdate artikel

Meer over iMessage kun je hier terugvinden.
Gerelateerde tips:
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: