1 juli 2014

NieuwsiPod Touch nu beschikbaar in 16GB en voorzien van extra camera

ipod-touchSinds vandaag kan de iPod Touch ook worden aangeschaft in een 16GB versie, nu horen we je al denken ‘die was er toch al?’. Dat klopt, echter was dit een afgeslankte versie van de huidige generatie iPod zonder een 5-megapixel iSight-camera. De 16GB variant was een instapmodel voor de iPod Touch en alleen te koop in de kleur zilver.

Dit is nu verleden tijd want Apple heeft de iPod Touch lijn rechtgetrokken en verkoopt nu in principe maar één model. Uiteraard heb je de keuze tussen 6 verschillende kleuren genaamd space gray, zilver, roze, geel, blauw en rood. Daarnaast kun je kiezen tussen 16, 32 of 64GB als geheugenopslag.

ipodtouchnieuw

Verder is er nog meer goed nieuws, want de iPod Touch is licht in prijs gedaald, zo betaal je nu voor de 16GB variant €199. Voor 32GB ben je €249 en voor 64GB ben je €299 kwijt. Naast het rechttrekken van de modellen, de kleur en opslagcapaciteit zal er niets veranderen aan de iPod Touch die eigenlijk sinds oktober 2012 hetzelfde is gebleven. Zo blijft de 5-megapixel camera en de dual-core A5-chip aanwezig, deze is snel genoeg voor de camera en het besturingssysteem.

Klik hier om de nieuwe iPod Touch te bestellen

Het lijkt er dus op dat Apple langzaam alle prijzen van hun producten aan het verlagen is, denk hierbij aan de Apple TV en iMac die zopas in prijs zijn verlaagd. Eerder dit jaar was dit ook al het geval voor de MacBook Air en de MacBook Pro Retina heeft ook al een prijsverlaging gekend. Of de overige iPods, iPads en iPhones in prijs worden verlaagd is nog de vraag.

Meer over iPod Touch kun je hier terugvinden.Reacties


  • suleyman

    8 juli 2014 om 1:24

    Ik ben voorzien van een iPod touch 5g 32 gb via de marktplaats .. 16 gb is nogal aan de krappe kant

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!