3 augustus 2017

AT Holiday: Locatie of route in Kaarten van je Mac doorsturen naar iPhone

kaarten icoon

Ook de Mac beschikt over de Kaarten applicatie van Apple en is ideaal om op voorhand een locatie of route op te zoeken. De Kaarten applicatie voor de Mac beschikt over dezelfde functies als de iOS versie, zo kun je satelliet beelden bekijken, maar ook steden in 3D en flyover-tours.

Wist je dat je eenvoudig een locatie of route kunt opzoeken op je Mac en deze vervolgens doorsturen naar je iPhone of iPad? Op deze manier kun je heel eenvoudig de Apple Maps applicatie gebruiken tussen macOS (OS X) en iOS. Om gebruik te kunnen maken van deze optie moet je ingelogd zijn met hetzelfde iCloud account op je Mac, iPhone en/of iPad.

Locatie of route versturen vanuit Kaarten voor Mac

• Open de Kaarten Applicatie
• Zoek naar een locatie of start een route
• Klik in de knoppenbalk op de deel-knop (vierkant met pijl omhoog)

locatie in Kaarten van je Mac doorsturen naar je iPhone

Kies vervolgens voor de gewenste optie 'Verstuur naar [iDevice]', via iCloud wordt de locatie of route doorgestuurd naar je iDevice. Vervolgens krijg je op dit apparaat een melding van de kaarten applicatie. Open deze melding om direct de doorgestuurde locatie of route te bekijken in de Apple Maps applicatie op je iDevice.

'AT Holiday' geeft je allerlei handige tips voor de iPhone, iPad, iPod Touch en Mac die erg handig op vakantie kunnen zijn. Klik hier voor meer AT Holiday tips.Reacties


  • Philip

    3 augustus 2017 om 21:23

    Zolang de Apple Maps app geen routeplanning met tussenetappes toelaat, is die app eigenlijk niet vergelijkbaar met goede navigatie apps …

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!