24 maart 2017

NieuwsNieuwe iPhone 7 (RED), iPhone SE en iPad nu beschikbaar

Vanaf nu kun je de nieuwe iPhone 7, iPhone SE en iPad 9,7-inch aanschaffen in de Online Apple Store. De Online Apple Store was een hele dag offline, veel Apple liefhebbers hadden gehoopt op nog meer nieuwe producten zoals nieuwe Macs en iPad Pro's, maar dat is helaas niet het geval.

Uit eerdere geruchten is gebleken dat Apple plannen heeft om een compleet nieuwe iPad Pro op de markt te brengen met een 10,5-inch scherm (meer info). Waarschijnlijk kunnen we deze pas later dit jaar verwachten.

iPhone 7 red

iPhone 7 (RED) vandaag beschikbaar

De huidige iPhone 7 heeft een nieuwe variant gekregen. Vanaf nu is de iPhone 7 naast zilver, roségoud, goud, mat zwart en gitzwart ook verkrijgbaar in het rood. Het gaat om een speciale (RED)-uitvoering waarvan een deel van de opbrengt naar het goede doel gaat. Apple vecht al tien jaar samen met (RED) tegen de verspreiding van aids door het bieden van begeleiding, tests en medicijnen die voorkomen dat hiv overgaat van moeder op ongeboren kind. Iedere aankoop van een (RED)-product brengt de wereld een stapje dichter bij een generatie zonder aids. De iPhone 7 (RED) is vanaf nu beschikbaar voor een prijs vanaf €879 (128GB).

Klik hier voor meer informatie over de iPhone 7 (RED)

Wil je een kleine korting op de aanschaf van een iPhone 7 (RED) of de nieuwe iPad's check dan even yourmacstore.nlReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: