12 maart 2015

OS X: Een route starten vanuit Agenda en doorsturen naar je iPhone

Met behulp van de Agenda applicatie kun je alle afspraken naar hartenlust beheren. Toevoegen, verwijderen, bewerken, alles is mogelijk. Aan iedere afspraak of activiteit kun je ook een locatie toevoegen, dit kun je doen met de optie 'Voeg locatie toe'.

Zodra de locatie is toegevoegd kun je hem raadplegen door de afspraak te openen in de Agenda applicatie. In het pop-up venster kun je dan de locatie bekijken op een mini-kaart met daarbij extra weer informatie. Door hierop te klikken wordt de locatie geopend in de Kaarten applicatie.

routeosxagenda

Vervolgens kun je een route uitstippelen door op het auto-symbool te klikken. Wil je de route doorsturen naar je iPhone? Dan is dat geen enkel probleem. Klik hiervoor in de knoppenbalk op de deelknop en kies voor de optie 'Verstuur naar iPhone'. De route wordt onmiddellijk doorgestuurd naar je iDevice en gestart.

Meer over Agenda kun je hier terugvinden.


Reacties


  • Cees Korpershoek

    12 maart 2015 om 20:58

    ik heb een nieuwe IIPhone 6 gekocht en de oude iPhone 4 aan mn partner geschonken nadat hij geheel geschoond was en een nieuw abonnement met bijbehorende chip was geïnstalleerd met een nieuw telefoonnummer.
    Nu komt er nog steeds een telefoonnummer vanuit het vorige leven van de Iphone 4 door terwijl de contacten-telefoonlijst geheel geschoond is.
    Hoe kan dit? en hoe los ik dit op?

Een reactie toevoegen: