11 juli 2010

Osfoora Twitter app: iPhone (gratis) & iPad (79ct)

Twitter clients zijn er in vele mate en soorten, als je echt een goede Twitter app wilt gebruiken dan moet je toch eens Osfoora uitproberen. Osfoora is een twitter client die voorzien is van alle functies die je maar kan bedenken, werkt ontzettend vloeiend en is uiterst gebruiksvriendelijk.

Wanneer je een gebruiker bent van de officiële Twitter app (Tweetie) dan is Osfoora een zeer goede vervanger. Osfoora werkt op de zelfde manier als deze app maar heeft veel meer mogelijkheden.

* Handige conversatie mode.
* Ondersteuning voor meerdere accounts.
* Meerdere attachments per tweet.
* Tweet de muziektrack die je dat moment afspeelt.
* Draft manager voor standaard Tweets.
* Ondersteuning voor Wacchen Service.
* Hashes, profielen en links beschikbaar vanuit iedere view beschikbaar.

In tegenstelling tot veel andere Twitter apps (zoals Tweetie) is Osfoora volop in ontwikkeling. Er verschijnen zeer regelmatig updates met nieuwe features en ondersteuning voor externe diensten.

Osfoora HD verschilt niet veel van de iPhone versie maar is naar mijn mening op dit moment zeer zeker de beste Twitter app die op de iPad beschikbaar. Het is een verademing om Osfoora HD te gebruiken wanneer je Twitterific op de iPad gewend bent.

Alleen dit weekend kan je de iPhone versie van Osfoora gratis downloaden en de iPad versie Osfoora HD voor slechts 79 eurocent. Doe er je voordeel mee... je krijgt er geen spijt van!

Normaal gesproken behandel ik geen apps waar je voor moet betalen maar voor Osfoora maak ik heel graag een uitzondering, dit is gewoon de Twitter app die je moet hebben!

Voor meer informatie en screenshots van de app's:

http://saidmmm2002.wordpress.com/

iTunes links:

Osfoora voor de iPhone | Osfoora HD voor de iPadReacties


 • eliasNL

  11 juli 2010 om 12:24

  Ziet er in eerste instantie goed uit (lijkt als twee druppels water op Tweetie). Echter er zit een bug in: zodra je een tweet schrijft met een foto erbij, deze foto dan tijdens het opmaken van je tweet aanklikt dan kan je enkel nog deleten en verder niets meer… Maw je kan niet meer terug naar “wat dan ook” het scherm blijft zwart…

  Gedelete en weer verder gegaan met de i.m.o. beste twitter app: Twitter for iPhone (f.k.a. Tweetie)

 • Laurens

  11 juli 2010 om 12:28

  Mooie app, bedankt voor de tip!

 • WimDS

  11 juli 2010 om 21:53

  Heel goede client, veel beter dan Twitter for iPhone! :-)

 • Jasper PC Service

  12 juli 2010 om 23:39

  Ik heb het geprobeerd heb ook twitter voor iphone gehad maar hou het toch bij me vertrouwde echofon pro

 • Ed

  13 juli 2010 om 14:32

  Inderdaad een heel mooie Twitter client, echter hij kan niet tippen aan Simply Tweet, deze heeft gewoon alle ongelezen tweets sinds je laatste login met icon count. Ook de plaatsing tijd/datum staat vermeld en niet zoals deze alleen maar 3 min geleden.
  Qua uiterlijk is deze zeer mooi maar qua functie hou ik het bij Simply Tweet, gevolgd door: Twitter for iPhone, en als goede 3e Osfoora.

 • Hagedoorn

  13 juli 2010 om 14:38

  Er staat nu een prijskaartje van 2,39€ beetje erg duurrrrr, jammer dat ik hem het weekend heb gemist dus, toen was die wel gratis, jammer :-(

 • Arjan

  14 juli 2010 om 12:29

  Beetje erg duur…

  1927 belde net voor je, ze willen hun valutawaardering terug.

 • C. Prins

  15 juli 2010 om 21:05

  Prachtige app. Heb ‘m gekocht voor iPad & iPhone
  Zeer actieve ontwikkelaar, steun hem!

 • Gunther

  8 augustus 2010 om 10:47

  Ik heb enkele weken geleden ook Osfoora gekocht. Het programma reageert in mijn ogen een stuk vlotter dan Twitter for iPhone. Het laden van de tweets lijkt ook sneller te gebeuren op mijn 3G.

  Tot nu toe een tevreden Osfoora gebruiker :-)

Een reactie toevoegen: