18 mei 2015

Overzicht gebruik van het mobiele datanetwerk herstellen

instellingen ios logo 7 retina

Via iOS kun je precies zien hoeveel mobiele data je verbruikt, dit kun je controleren via Instellingen ▸ Mobiel netwerk. Scroll naar beneden om alle applicaties die gebruikmaken van het mobiele netwerk te zien, onder iedere naam zie je het verbruik. Boven deze applicatie krijg je het verbruik in een overzicht te zien van de huidige periode en de roaming.

Wanneer je dit wilt herstellen dan doen je helemaal naar beneden te scrollen, onder de lijst van de applicatie vind je de optie 'Stel gegevens opnieuw in' terug. Tap (tik) hierop om alle waardes te herstellen en weer vanaf nul te beginnen.

instellingen data netwerk iOS

Wil je overigens applicaties de toegang tot het mobiele netwerk ontzeggen, dan kun je dit doen door de applicatie in deze lijst uit te schakelen via de schakelaar. Vanaf dit moment kunnen ze alleen gegevens ophalen bij een verbinding met een draadloos (Wi-Fi) netwerk.Reacties


 • Dennis

  18 mei 2015 om 23:34

  Ik vind deze niet handig je moet het steeds met de hand doen, heb er maar een app voor gedownload staan er zat in de store.

 • Otto

  19 mei 2015 om 22:45

  Welke app is dat? Wat ik handig zou vinden is als je alle schakelaars in een keer aan of uit kan zetten. In Nederland staan ze bij mij allemaal aan. In het buitenland wil ik er maar een paar aan hebben.

 • Anne-Marie

  15 september 2015 om 22:57

  Ik probeer op de iphone S4 van mijn zoon de instellingen voor apps zo te maken dat sociale media apps alleen over wifi lopen. Ik heb echter een groot probleem. Onder instellingen, Mobiele netwerk, onder gebruik mobiele data voor: komt echter geen lijst te staan met alle apps die hij heeft. Ik kan dus ook niet per app regelen dat deze alleen over wifi actief mogen zijn. Dus moet compleet mobiel data verbruik uit. Wat het gebruik van handige functies beperkt. Ik zou gezien de afstand die hij moet fietsen graag willen zien waar hij is, via app zoek iphone . Dit is echter niet mogelijk zonder contact met wifi. Erg vervelend in het buitengebied. Wie kan mij hierin helpen?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!