3 november 2012

Passbook coupons toevoegen via OS X

Passbook is een nieuwe applicatie van Apple die samen met iOS 6 is uitgebracht. Met Passbook is het mogelijk bioscoopkaarten, instapkaarten, kortingskaarten, klantenkaaten, enzovoorts te bewaren op je iPhone. Dankzij deze applicatie is het mogelijk om met je iPhone bijvoorbeeld in te checken voor een vlucht.

Door het haarscherpe retinascherm kunnen scanners de barcodes, QR-codes, enzovoorts zonder enige moeite lezen en herkennen. Maar moet je altijd een coupon toevoegen via je iPhone met behulp van Safari of dergelijke? Nee, je kan ook een Passbook coupon toevoegen via OS X.

Wanneer je via Mail, Berichten of via Safari een Passbook coupon ontvangt kun je hierop klikken en wordt de coupon geopend in een Quick Look venster. Hier kun je de coupon bekijken en kun je met behulp van de knop 'Zet in Passbook' de coupon toevoegen aan je Passbook.

Met behulp van iCloud wordt de coupon gesynchroniseerd met je Passbook op je iDevice. Deze kun je hier dan vrijwel onmiddellijk raadplegen en gebruiken.

Meer tips over Passbook kun je hier terugvinden.Reacties


  • Schoonmaakbedrijf SCHOONPAND Amsterdam

    3 november 2012 om 10:40

    Mooi systeem

  • nico

    4 november 2012 om 9:17

    Als ik een coupon download kan ik verder niks meer doen blijf ik constant die ene coupon zien

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!