16 juli 2016

NieuwsPokémon Go nu beschikbaar in Nederland en België

PIKACHU Pokémon Go

Eindelijk! Pokémon Go is vanaf nu officieel beschikbaar in Nederland en België. Het spel is in korte tijd uitgegroeid tot een ware hype. Eigenlijk speelt al heel Nederland het spel, maar vanaf nu kan het dus ook zonder allerlei omwegen.

Heb je eerder via een buitenlandse App Store de applicatie gedownload, dan kun je hebt beste de app verwijderen en opnieuw via de Nederlandse of Belgische App Store opnieuw downloaden. Daarna kun je via Google of Pokémon Trainer Club account weer inloggen en het spel hervatten zonder verlies van gegevens en Pokémons.

Wat is Pokémon Go?

Voor wie het nog niet weet, met behulp van Pokémon Go kruip je in de huid als trainer. Vervolgens ga je op een bijzondere manier opzoek naar Pokémons. De applicatie bevat een kaart en via augmented reality kun je in de app opzoek gaan naar de Pokémons. De beestjes zitten bij jouw in de straat, in het bos, overal op deze wereld. Het spel draait om 1 ding, zo veel mogelijk Pokémons vangen en trainen. Je moet dus op pad om het spel te kunnen spelen.

Pokemon go nu beschikbaar

Hoe moet je Pokémon Go spelen? Tips, hack en meer

We hebben al uitgebreid aandacht besteed aan dit populaire spel. In dit artikel lees je terug hoe je Pokémon Go moet spelen, wat de verschillende onderdelen zijn, hacks en tips. Het artikel bevat een hoop (unieke) informatie die iedereen moet weten voor je van start gaat met het spel.

Klik hier voor meer uitleg over Pokémon Go, tips, hacks en meer

Pokémon GO
Pokémon GOApple Watch app
Categorie: Games, Health & Fitness
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
iPad & iPhone  9+  288 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!