17 november 2010

RecBoot: Recovery mode iOS (de)activeren

Wanneer je een iPhone of een ander iOS-device wilt restoren met behulp van de 'Recovery Mode' dan is dat voor veel gebruikers een lastige procedure. Met de mini applicatie 'RecBoot' kan je heel eenvoudig met één simpele muisklik het iOS-Device in 'Recovery mode' plaatsen of er weer uithalen.

Dit laatste kan is ontzettend handig zijn wanneer je bijvoorbeeld de iPad wilt downgraden van de iOS 4.2GM naar 3.2. De restore lijkt volledig te werken totdat er een 1015 error melding verschijnt in iTunes. In dat geval is iOS 3.2 volledig teruggeplaatst maar kan de iPad niet door iTunes uit de recovery mode worden gehaald. Door 'RecBoot' te gebruiken lukt dit echter wel met één muisklik.

Als je gebruik maakt van iOS-devices die zijn voorzien van een Jailbreak dan mag deze tool niet ontbreken op je Mac. Het is de eenvoudigste manier om controle over de 'Recovery mode' van je iOS-device te krijgen.

De werking van de applicatie kan in de toekomst ongedaan worden gemaakt door wijzigingen in iOS. Tot op de dag van vandaag werkt de applicatie echter prima samen met alle huidige iOS versies op dit moment.

RecBoot kan je downloaden op:

http://www.mediafire.com/?b94mcqvc633491gReacties


 • Arw

  17 november 2010 om 11:01

  Top app is al verschillende keren de redding geweest !

 • Daan

  19 november 2010 om 15:31

  iPhone 3G wou niet uit Recovery na downgrade van 4.2.1 maar met dit programma super!!

 • Frans

  17 oktober 2011 om 22:19

  Ik wilde mijn ipad upgraden naar iOs en kwam in een recover loop terecht. Omdat niets werkte gebruikte ik RecBoot. Nu zie ik alleen een apple logo, dan een zandloper, na enkele minuten weer een apple logo, etc. iTunes herkent mijn iPad niet meer. Wat moet ik doen?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!