16 juni 2014

NieuwsReclamefolder app update voegt veel nieuwe functies toe

reclamefolderappiconWe hebben al eerder de reclamefolder app besproken op appletips, maar er is nieuws uit reclamefolder-land. Steeds meer consumenten plakken de ‘Neen geen reclame-sticker’ op de brievenbus en schakelen massaal over op de digitale variant voor de iPhone, iPad en andere tablets en smartphones.

De stijging is enorm, in mei 2013 werden 13,5 miljoen folders digitaal bekeken, mei dit jaar was dit ruim 20 miljoen. Een gigantische stijging van maar liefst 48%. Dat is uiteraard goed nieuws voor het milieu, maar ook voor de consument. Steeds meer winkelketens schakelen over op een online webshop en hier kunnen wij als consument ook van profiteren. De reclamefolder app is voorzien van een grote update waarbij de interface op de shop is gegaan en aankopen vanuit de folder centraal staan.

Omdat steeds meer winkels ook online hun producten verkopen kun je dus eenvoudig vanuit de folder de aanbieding bekijken in de webshop en direct bestellen. Hierdoor kun je onmiddellijk de voorraad bekijken en vaak heb je de dag erna al het product in huis zonder dat jezelf naar de winkel moet gaan.

reclamefolderapp1

Zoals al eerder gemeld is de interface van de Reclamefolder app geheel op de schop gegaan. Deze heeft de (ondertussen vertrouwde) iOS 7 look gekregen en alles ziet er een stuk strakker en frisser uit. Ook de folder viewer (geopende folder) heeft een aanpassing gekregen, nu kun je nog sneller bladeren doorheen de folder en heeft deze een leuk ‘omslaan’ effect gekregen. Hierdoor wordt de beleving van ‘ouderwets’ folders kijken teruggehaald naar de digitale wereld. Daarnaast krijg je op het einde van elke folder ook gerelateerde folders te zien, zodat je nooit een aanbieding hoeft te missen.

reclamefolderapp2

In de nieuwe versie van Reclamefolder kun je nog eenvoudiger zelf bepalen welke folders je te zien krijgt. Je kunt er voor kiezen om alle folders te bekijken of alleen folders die gerelateerd zijn aan jouw locatie. Verder kun je zelf je favoriete folders selecteren zodat deze enkel worden getoond. Verder kun je nog steeds ‘knippen’ in de folder en de geknipte aanbiedingen bekijken op je eigen prikbord.

De reclamefolder applicatie is een must-have voor heel winkelend Nederland. Bovendien is de applicatie volledig gratis te downloaden in de iOS App Store, maar ook in andere stores voor andere platformen waaronder Android.

Reclamefolder
ReclamefolderCategorie: Shopping, Lifestyle
Ontwikkelaar: Online Retail Service BV
iPad & iPhone  4+  54 MB DOWNLOAD GRATIS

Speciaal voor de lancering van de nieuwe applicatie mogen wij in samenwerking met Reclamefolder drie leuke paars kleurige en stevige opblaasbare stoelen verloten onder onze bezoekers. Hiermee kun je deze zomer vanuit je luie stoel op de camping, het zwembad of gewoon in je tuin de reclamefolders bekijken.

intexstoel

Vul onderstaand formulier in voor 22 Juni 9:00 en je maakt automatisch kans op deze stoel. AT App gebruikers dienen de (mobiele) website te raadplegen voor het wedstrijdformulier. Uit alle inzendingen worden drie willekeurige deelnemers geselecteerd, deze ontvangen persoonlijk een bericht.

De winnaars van de handige opblaasbare stoel zijn bekend! Proficiat aan Dorien Jans, Tineke de Graaf en Corina Bakker!Reacties


 • Nancy

  16 juni 2014 om 14:03

  Ik zelf gebruik ook al enige maanden deze app en ben erg tevreden erover, het is zowat mijn favoriete app geworden! Hartstikke leuke toevoegingen in de laatste update!

 • jan

  6 september 2016 om 10:10

  waarom licht het beeld op de reclamefolder bij elke pagina die ik wil zien even van scherp naar minder licht beeld. dit was voorheen niet. andere toepassingen hebben dit niet, dus mijn i-pad is ok.
  graag een reaktie, bedankt.

 • Wesley Fabry

  6 september 2016 om 10:54

  @jan dit is een nieuwe functie en geeft de aanbieding aan. Reclamefolders scant de folders op deze manier wat resulteert in het oplichten. Wanneer je op de aanbieding tik wordt deze (het opgelichte vlak) toegevoegd aan je prikbord. Helaas kun je het oplichten niet uitschakelen.

Een reactie toevoegen: