22 september 2014

NieuwsReserveer de iPhone 6 (plus) en haal hem 26 september op in een Apple Store

iphone 6Geen zin om uren te wachten in een lange rij voor de Apple Store om een iPhone 6 (plus) te bemachtigen dan is er goed nieuws! Voor het eerst in jaren is het mogelijk je iPhone te reserveren via de webpagina van Apple en deze op te halen in een Apple Store naar keuze. Hierdoor moet je niet wachten en ben je er zeker van dat je iPhone 6 (plus) in handen hebt. Ga hiervoor naar deze pagina op de Apple website en kies het gewenste model dat je wil reserveren.

Kies vervolgens een Apple Store om de beschikbaarheid van jouw keuze te bekijken. Kies vervolgens de kleur en opslag en reserveer deze iPhone. Let op dat Apple maar een beperkt aantal iPhones beschikbaar stelt voor reservering. Vervolgens kun je hem op de voorgestelde datum ophalen in de Apple Store van je keuze.

iphone6banner2

Zit jouw gedroomde iPhone 6 (plus) er niet tussen kijk dan geregeld op bovenstaande pagina, Apple kan de voorraad onverwacht aanvullen. Nog steeds geen iPhone 6 (plus) kunnen bemachtigen? Dan kun je hem het beste bestellen via de Online Apple Store of toch je kans wagen bij de Apple Store in Amsterdam, Haarlem of Den Haag.

Bestel de iPhone 6 (plus) in de Online Apple Store. Daarnaast kun je de iPhone 6 ook reserveren bij verschillende providers en webwinkels, een overzicht hiervan vind je hier terug op appletips.

Wereldwijd is de iPhone 6 plus beperkt voorradig, zorg er dus voor dat je er snel genoeg bij bentReacties


  • Rob Roodselaar

    23 september 2014 om 18:24

    In de AppleStore Amsterdam geen enkel type beschikbaar, vandaag om 18.33 u

Een reactie toevoegen: