8 december 2013

Winactie: The Voice of Holland, Zing & Coach Spel voor iPhone en iPad

thevoiceiconWekelijks trekt het programma The Voice Of Holland een miljoenenpubliek, niet alleen hier in Nederland is het programma enorm populair maar ook in de rest van de wereld. Na het TV-programma is er nu ook het officiële Zing & Coach Spel van The Voice of Holland, dat zelfs genomineerd is voor speelgoed van het jaar.

Dit leuke interactieve ‘bordspel’ werkt samen met je iPad, iPhone of nieuwste android-toestellen. De bedoeling van het spel is vrij eenvoudig, kies je favoriete lied uit, zing de pannen van het dak en laat de stoelen van de jury draaien.

Het spel kun je alleen spelen of met maximaal 4 personen, terwijl jij aan het zingen bent dienen de andere jou zangkwaliteiten te beoordelen. De coaches jureren het zangtalent tijdens het zingen op de categorieën: timing, volume, bereik en toonhoogte met de bijgeleverde coachkaarten. Deze leveren punten op, hoe meer punten je krijgt, hoe beter je gezongen hebt. Daarnaast zit er ook en gok element in want de coaches moeten, voor de kandidaat gaat zingen, inzetten hoeveel stoelen er zullen omdraaien in de app.

thevoicespel3

De applicatie is gratis te downloaden in de iOS App Store, deze is speciaal ontwikkeld voor dit spel en heeft een ruime keuze tussen verschillende muzieknummers. Helaas zijn hier geen Nederlandstalige nummers in terug te vinden en is deze volledig Engelstalig. Maar gelukkig is het software en kunnen ze vrij eenvoudig in de toekomst hier aandacht aan besteden en er misschien ook een echte ‘The Voice of Holland’ touch aan geven.

thevoicespel2

In de app kun je favoriete muzieknummer selecteren, sluit de bijgeleverde microfoon en speaker aan op je iPad, iPhone, iPod Touch of andere mobiele telefoons en tablets. Vervolgens kun je meezingen met nummers, de tekst komt te voorschijn op het scherm samen met een een notenbalk. Door goed te zingen worden de verschillende notenbalken groen en krijg je meer punten en is de kans groter dat een jurylid zich zal omdraaien.

thevoicespel1

Bij aanschaf van het Zing & Coach Spel krijg je een code die je kunt inruilen in de App, hiermee kun je 12 nummers gratis downloaden die je dan kunt zingen. Hierna dien je met ‘Tokens’ nieuwe nummers te kopen, deze kun je gratis verdienen door uiteraard goed te zingen, reclame te bekijken en verschillende achievements te behalen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om VIP-member te worden waardoor je per week, maand of half jaar een abonnement kun afsluiten zodat je altijd kun zingen.

In de doos van het Zing & Coach Spel van The Voice of Holland zit een microfoon met splitter, mini speaker, fiches, coachkaarten, stoelkaarten en een tegoed voor 12 nummers. Het spel werkt met een iPhone, iPod Touch en iPad met iOS 6.0 of later en verschillende nieuwste android-toestellen.

The Voice: Free To Sing
The Voice: Free To SingCategorie: Entertainment, Music
Ontwikkelaar: Starmaker Interactive Inc.
iPad & iPhone  9+  135 MB DOWNLOAD GRATIS

thevoicespel4

Het kopen waard?
Het Zing & Coach spel is een uniek en leuk karaoke-spel gebaseerd op het populaire The Voice programma. Door de verschillende spelelementen kun je uren speelplezier beleven samen met je vrienden of familie. Kun je niet zo goed zingen dan is er zeker en vast een carriere al coach voor je weggelegd. Helaas is er weinig ‘Nederlands’ terug te vinden in de App, maar we hopen uiteraard op een software-update waardoor je misschien ook wel de nummers van je favoriete The Voice kandidaten of coaches te zingen. Met de komende kerstperiode is het Zing & Coach spel een echte aanrader voor onder de kerstboom. Klik hier om onmiddellijk het spel aan te schaffen.

Winactie!
In samenwerking met identitygames.nl mogen wij vijf van deze leuke Zing en Coach spellen verloten onder onze bezoekers. Vul voor zaterdag (14/12) 10:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers dienen de (mobiele) website te raadplegen voor het wedstrijdformulier. Na beëindiging van de actie kun je eenmalig een mailing verwachten van identitygames.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Proficiat aan Nigel Tonigold, Ronald Wolff, Jeroen Greitemann, Eline Kreuse en Sylvia Schoonbergen

Klik hier voor meer informatie over het Zing & Coach spel.Reacties


 • Davey Groothedde

  8 december 2013 om 17:58

  Ik doe weer mee hoor!

 • Ronald Wolff

  8 december 2013 om 19:02

  En ik ook……………………

 • dirkjan

  9 december 2013 om 7:57

  Waar is het formulier? Ik wil graag meedoen met de verloting.

 • Wesley Fabry

  9 december 2013 om 8:04

  Onderaan dit artikel, alleen te zien via de reguliere of mobiele website (niet in onze app)

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!