11 december 2013

NieuwsRovio lanceert het gratis spel Angry Birds Go

abgiconHet immens grote succes van Angry Birds is nog lang niet klaar, na de standaard-, seizoens- en Star Wars versie heeft Rovio een compleet nieuw Angry Birds op de markt gebracht namelijk ‘Angry Birds GO’.

In dit spel is het niet de bedoeling meer om de varkens weg te spelen, maar je neemt het op tegen de varkens en andere elementen in een spannende 3D racegame. Angry Birds GO heeft veel weg van het beroemde Mario Kart voor de Nintendo game consoles, maar dan in een gratis en iets geminimaliseerde versie.

abg1

In het spel kies je één van de beroemde vogels en probeer je de race-spellen te winnen. De race is niet alleen tegen de groene varkens, maar ook tegen de klok, zit je achter een hoop fruit aan en neem je het op tegen snelle roze racevogel Stella, gevaarlijke bomb, enzovoorts. Uiteraard heb je keuze uit verschillende auto's die je met behulp van munten kunt kopen en uitbreiden tot een sterke, snelle en stevige wagen om zo je tegenstanders in een mum van tijd uit te schakelen. Munten kun je verdienen door de races tot een goed einde te brengen, als eerste te eindigen of onderweg munten te verzamelen. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om de munten met behulp van een in-app aankoop aan te schaffen.

abg2

Angry Birds GO is een leuke racegame die er bovendien ook prachtig uit ziet. Hij is volledig gratis te downloaden en goed ‘gratis’ te spelen. Wanneer je graag snel een uitgebreide raceauto tot je beschikking wilt hebben dien je wel munten te kopen. Echter is het veel leuker om stapsgewijs de wereld van Angry Birds GO te ontdekken en verschillende races uit te spelen. In totaal beschikt het spel over 4 verschillende landen en meer dan 80 levels. Bekijk onderstaande trailer van het spel of download hem nu hier gratis.

Angry Birds Go!
Angry Birds Go!Categorie: Games, Arcade, Racing
Ontwikkelaar: Rovio Entertainment Ltd
TV, iPad & iPhone  4+  467 MB DOWNLOAD GRATIS

Meer over apps kun je hier terugvinden.Reacties


  • Joseph

    21 februari 2014 om 21:01

    Wel leuk spel maar hoe kan je tegen elkaar spelen. Ik wil tegen een vrien racen maar nergens staat hoe. Terwijl er racen zijn waar je je friends best score moet verbreken of van winnen. Als iemand dat weet please share iT .
    Thanks joseph

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!