8 mei 2016

Twitter Connect: Betere suggesties voor nieuwe volgers

Twitter logo icon

Eerder deze week heeft Twitter het makkelijker gemaakt om vrienden te vinden op de sociale dienst. Zo kun je nu via Twitter Connect, in het Nederlands 'Verbinden', beter volgers zoeken en volgen.

Suggesties werden al eerder getoond in de applicatie, maar je kreeg steeds dezelfde te zien. Hier heeft Twitter grondig aan gewerkt en zorgt er nu voor dat er meer variatie getoond wordt. Hiervoor gebruikt de app de personen die je al volgt, maar ook tweets die je leuk vindt, trends, populair in de buurt, etc.

Twitter Connect suggesties raadplegen en gebruiken

Om connect te kunnen gebruiken open je de Twitter applicatie en navigeer je naar het tabblad 'Startpagina', tik hier bovenin op het mannetje (silhouet) met de plus-knop. De Connect-functie wordt geopend, bovenin zie je onmiddellijk welke Twitter gebruikers op dit moment populair zijn, daaronder zie je een hoop suggesties op basis van eerder genoemde content.

Twitter connect suggesties raadplegen

Vrienden zoeken

De eerste keren je de connect-functie opent kun je via 'Vrienden zoeken' eenvoudig personen die je kent zoeken. Tik op 'Aan de slag' om de contacten uit je adresboek (contacten app) te synchroniseren en te volgen.

Lees ook: Beste Tweets uitschakelen voor een chronologische Twitter tijdlijnReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: