25 september 2015

Verhoog de waarde van je oude iPhone

iPhone stuk

Vandaag is in de grote Apple landen de verkoop van de iPhone 6S gestart, binnen enkele weken zal deze ook in Nederland beschikbaar zijn. Velen halen nog het maximale uit hun oude iPhone. Anderen zijn al die tijd erg voorzichtig geweest met als doel hun iPhone door te verkopen. Met dat geld kunnen zij snel en makkelijk het nieuwste model kopen. Veel mensen zijn geïnteresseerd in een tweedehandse iPhone, mits het nog goed werkt.

Zo koop jij natuurlijk ook geen fiets met een lekke band. Wil jij jouw iPhone verkopen en heeft jouw iPhone last van een ‘lekke band’? Laat jouw telefoon dan snel repareren door een reparatiebureau.

Op die manier is jouw telefoon weer zo goed als nieuw en kan je de telefoon sneller verkopen. Maar aan welke schades moet je denken? Smartrepair zet een aantal schades op een rij die je kan controleren voordat je jouw iPhone voor het maximale bedrag kan verkopen.

Scherm

De meest voorkomende reparatie is een scherm reparatie, echter is een iPhone verkopen lastig met een kapot scherm. Deze schade valt dan ook erg op, waarschijnlijk is dan niemand geïnteresseerd. Kies er daarom voor om een iPhone te laten maken en laat de waarde stijgen met een scherm reparatie.

Batterij

Wat zo fijn is aan een nieuwe iPhone is dat de batterij lang mee gaat. Een tweedehandse iPhone is vaak veel gebruikt waardoor je niet een hele dag met jouw iPhone kan doen. Kies er dan voor om de batterij te laten vervangen en voeg waarde toe aan jouw oude iPhone.

Knoppen

Werken knoppen niet helemaal zoals je gewend bent en vind je dat erg vervelend? Dan gaat jouw koper dat ook lastig vinden en wellicht jouw lastigvallen voor het verkopen van een slechte iPhone. Loop daarom alle knoppen na en laat zo nodig een knop vervangen zodat het gebruiksgemak van de iPhone optimaal is.

Smart Repair

smart-repair
Werkt jouw iPhone niet meer zoals je gewend bent en heb je al een koper gevonden? Kom dan snel naar Smartrepair voor een iPhone reparatie Tilburg, Den Bosch, Nijmegen, Almere of andere stad. De monteurs van Smartrepair onderzoeken kosteloos naar het defect. Na onderzoek ontvang je een duidelijke prijsopgave met hier in alle kosten en wordt jouw iPhone gerepareerd na akkoord. Repareer jouw oude iPhone, verhoog de waarde en verkopen!!

Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.