22 april 2013

Viddy: Deel korte video’s met je vrienden

viddySociale media is nog steeds erg intrek, zo kun je het lief en leed van je vrienden en kennissen eenvoudig volgen via Twitter, Facebook, Google+ en andere diensten. Beelden zeggen meer dan woorden dus naast berichten zijn foto's ook erg populair, denk maar aan Instagram.

Echter kun je dan nog meer delen dan alleen maar afbeeldingen of tekst, zo kun je nu ook video's delen met je vrienden dankzij Viddy. Uiteraard kan dit al via YouTube, Facebook en andere diensten, maar toch is Viddy anders. Zo kun je maar tot een maximum van 30 seconden een video delen. Aan de video's kun je filters toevoegen die de video een extra dimensie geven.

Viddy is gratis te downloaden in de iOS App Store, log in met je Facebook of Twitter account. Uiteraard kun je ook gewoon met je e-mail adres inloggen. Een video delen gaat heel eenvoudig, tap op het camera-icon en maak onmiddellijk je video of upload deze vanuit je filmrol. Kort eventueel de video in met behulp van de schaarfunctie en pas de helderheid aan met behulp van het zon-icon.

viddy1

Kies uit de vele filters om de video te bewerken, daarnaast kun je ook eenvoudig de video voorzien van muziek. Tap hiervoor op het muzieknoot-icon. Kies uit de vele muziekfragmenten die standaard aanwezig zijn in Viddy.

Via de handige tijdlijn kun je alle video's van je vrienden bekijken, reacties neerschrijven of een video 'leuk' te vinden. Daarnaast kun je het hele profiel van iemand bekijken en zo alle video's raadplegen.

viddy2

Uiteraard kun je automatisch alle video's die je post ook plaatsen op andere sociale media diensten, voorbeelden hiervan zijn Facebook, Twitter, YouTube, enzovoorts. Via de instellingen kun je aangeven of de video's in HD-kwaliteit, volledige schermweergave, enzovoorts moeten worden afgespeeld. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om alle video's die je post ook te bewaren in je filmrol.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App Store

Meer applicaties kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!