27 juli 2016

Watermerk logo verwijderen uit je creatieve Prisma foto’s

Prisma app logo

De onlangs verschenen en nu al razend populaire app Prisma, maakt van je foto’s ware kunstwerken. De applicatie maakt het mogelijk om je foto’s om te toveren tot creatieve schilderijen.

Prisma is zo gedetailleerd en uniek dat het eindresultaat erg realistisch is. De applicatie is gratis te downloaden en zeker het proberen waard. Veel gebruikers storen zich wel aan het watermerk dat de applicatie standaard toevoegt aan de kunstwerken. Gelukkig kun je deze eenvoudig uitschakelen.

Prisma watermerk verwijderen

• Open de Prisma applicatie
• Tik op het tandwiel
• Schakel de optie 'Enable watermarks' uit

watermerk verwijderen uit Prisma kunst

Wanneer je nu een foto voorziet van een effect en daarna exporteert of deelt zal deze geen watermerk bevatten. Hierdoor is het kunstwerk vrij van het Prisma logo en kun je deze eventueel gebruiken om af te drukken.

Helaas wordt het eindresultaat altijd als een vierkant opgeslagen of gedeeld. Jammer genoeg kun je niet kiezen voor een rechthoekige variant. De afmetingen van het eindresultaat zijn 1080px bij 1080px, dit is in de meeste gevallen te klein om er een canvas van te maken. Misschien dat dit binnenkort kan via een update of in-app aankoop.

Prisma: Photo Editor, Art Filters Pic Effects
Prisma: Photo Editor, Art Filters Pic EffectsCategorie: Photo & Video, Entertainment
Ontwikkelaar: Prisma labs, inc.
iPad & iPhone  9+  69 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


 • Cloverfield

  28 juli 2016 om 9:59

  Er zijn maar 3 Settings in de hele app te vinden en toch presteert appletips om er een tip van te maken.
  Hoe verder naar beneden gaat het niveau nog??

 • Wesley Fabry

  28 juli 2016 om 10:08

  @cloverfield Laat dit nu net een instelling zijn waar veel gebruikers geen weet van hebben. Daarbij is het artikel ook gericht om lezers attent te maken op de nieuwe app. Niet jouw tip? Gewoon negeren.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!