28 januari 2015

WATCHApple Watch verkrijgbaar vanaf April

Eindelijk kunnen we de geruchten links laten liggen want Tim Cook heeft gisteren tijdens de bekendmaking van de kwartaalcijfers aangekondigd dat de Apple Watch vanaf April verkrijgbaar is. Wanneer precies is nog niet bekend, ook heeft hij niet laten weten of het gaat om een wereldwijde lancering.

Waarschijnlijk zal de Apple Watch eerst te koop zijn in de Verenigde Staten, met wat geluk ook gelijktijdig in de populairste landen zoals UK, Duitsland, Frankrijk, enzovoorts. Nederland en België zullen waarschijnlijk later aan de beurt zijn.

Apple watch kroon

Apple heeft de  Watch in september 2014 voorgesteld aan het publiek, toen was de lancering begin 2015. April is niet het einde van 2015, maar ook niet het begin. Aannemelijk zijn er enkele problemen aan het licht gekomen tijdens de productie. Vermoedelijk heeft dit te maken met de batterijduur, de Apple Watch moet namelijke iedere nacht opgeladen worden.

Volgens de laatste geruchten kun je de  Watch 2,5 tot 4 uur intensief gebruiken en kom je er met een normaal gebruik ongeveer 19 uur mee vooruit. Dit houdt in dat je hem dus geen dag kunt gebruiken in theorie, maar niets is minder waar. Gemiddeld slaap je per dag 8 uur en dan kan perfect de Apple Watch opladen, de overige 16 uur kun je naar hartenlust hem gebruiken. Niets mis mee, overigens heeft hij een ‘Stand by’ tijd van 3 dagen.

apple watch 4

De Apple Watch zal te koop zijn vanaf $349 en beschikbaar zijn in drie uitvoeringen. Belangrijkste plus punten is het saffierglas, drukgevoelig scherm en digitale kroon. Meer informatie over de Apple Watch vind je hier terug.

Lees ook: Enkele redenen waarom de Apple Watch geen succes zal worden

Meer over Apple Watch kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!