13 mei 2015

iFunGerucht: iPhone 6s (plus) krijgt Force Touch en komt beschikbaar in roségoud

iPhone 6s concept rosé gold

De ondertussen betrouwbare analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities heeft weer een aantal voorspellingen uitgesproken over de opvolger van de iPhone 6 (plus). De iPhone 6s (plus) zal een extra kleurtje krijgen, namelijk roségoud, een kleur die momenteel ook gebruikt wordt voor de Apple Watch Edition.

Apple zou volgens Ming-Chi de Apple Watch als inspiratiebron gebruiken voor de nieuwe iPhone 6s (plus), zo krijgt deze waarschijnlijk ook Force Touch, waarbij je met behulp van extra druk en aanrakingen nieuwe opties kunt activeren. Daarnaast zal het aluminium versterkt worden, net zoals bij de Apple Watch sport.

iPhone 6s plus concept rosé gold

Verder krijgt de iPhone 6s (plus) een betere camera met hogere resolutie van 12MP, A9-chip met 2GB (LPDDR4) RAM-geheugen, extra microfoon,verbeterd Touch-ID voor Apple Pay en mogelijk een speciale oplage van de iPhone 6s plus met een saffieren scherm.

Daarnaast zal erg geen kleinere iPhone 6c op de markt komen, de schermformaten 4,7 en 5,5-inch blijven alleen bestaan. De iPhone 6s (plus) wordt verwacht in september.

Bron: 9to5Mac Foto's: shoplemonde


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!