5 juni 2016

iFunTest: Wordt de iPhone langzamer door een iOS software-update?

iPhone geforceerd herstellen

Bij iedere iOS software-update klagen gebruikers dat hun iPhone trager is geworden door de update. Ervaringen zijn persoonlijk, maar hebben deze iOS-gebruikers gelijk?

EverythingApplePro geeft het verlossende antwoord want zij hebben een unieke test gedaan. De mannen hebben een video gemaakt waarin ze de iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6 en iPhone 6s onderwerpen aan een snelheidstest.

Video bewijst iPhone wordt langzamer door iOS-update

Op de eerdere genoemde toestellen staat de oorspronkelijke software die gelijk is aan de iOS versie die bij deze iPhone hoort, iOS 4 voor de iPhone 4, iOS 5 voor de iPhone 4s, etc. Eerst gaat EverythingApplePro de toestellen met de oorspronkelijke software testen, daarna worden de toestellen voorzien van de laatste iOS 9.3.2 update (iOS 7.1.2 voor de iPhone 4) en opnieuw getest. De resultaten kun je hieronder bekijken.

De eindconclusie is helder, de iPhones starten trager op na het uitvoeren van alle software-updates in vergelijking met de originele versie. Goed nieuws: de iPhone 6 en 6s starten sneller op dankzij de laatste iOS-update, heeft Apple gewerkt aan verbetering?

De iPhones starten misschien trager op, echter zijn er ook positieve zaken te melden. Zo werken de systeemanimaties iets sneller dan voorheen en worden in sommige gevallen apps sneller opgestart. Bekijk bovenstaande video voor deze en nog meer resultaten.

Lees ook: Snelheidstest: Alle iPads nemen het tegen elkaar op


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: