4 september 2017

Prototype witte iPhone 8 met glazen achterkant in beeld gebracht

Eindelijk is het bijna zover, naar verwachting zal Apple tijdens het speciaal event op 12 september in Cupertino de volgende generatie iPhone aankondigen. Goed nieuws, want dan kunnen we binnenkort de allernieuwste iPhone bestellen.

Ondertussen zijn er een hoop details bekend. Zo gaat de smartphone vrijwel zeker een nagenoeg randloos 5,8-inch scherm krijgen en een 3D FaceTime-camera met gezichtsherkenning.

Het ontwerp van de iPhone wordt compleet vernieuwd, maar voelt wel vertrouwd. De achterkant wordt volgens verschillende bronnen vervaardigd uit glas. Dit vanwege van het draadloos opladen, glas is namelijk veel geschikter dan het huidige aluminium. Tot slot gaat de iPhone 8, ook wel iPhone Edition en iPhone Pro genoemd, een (AM)OLED-scherm krijgen, dit is energiezuiniger en heeft meer en diepere kleuren.

Prototype witte iPhone 8 in beeld gebracht

We hebben al veel video's van de iPhone 8 voorbij zien komen, van prachtige concepten tot uitgelekte onderdelen. Eerder zag je al een prototype van de zwarte iPhone acht verschijnen, dit maal kun je de witte variant bewonderen. De witte iPhone heeft een glazen achterkant, een verticale camera en 5,8-inch scherm met uitsnede. Opvallend, de iPhone heeft een spiegelende zijkant die we nog kennen van de eerste generaties iPod Touch. Het gaat hier om een prototype en is dus niet zeker of de iPhone in deze gedaante in productie zal gaan.


Reacties


  • jvh

    4 september 2017 om 14:47

    Iphone “amo” zou ook een mooie naam zijn.

    Amo van liefde voor en te amo, ik hou van jou.

Een reactie toevoegen: