6 september 2017

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunDronebeelden tonen huidige status Apple Park en Steve Jobs Theater

Apple campus apple park

Volgende week dinsdag zal Apple voor het eerst een presentatie geven op hun nieuwe campus. Dat een gebouw ooit zoveel in het nieuws zou zijn had niemand verwacht, maar de bouw van de nieuwe Apple Campus is zo goed als klaar. Meer dan drie jaar is er gewerkt aan de ruim 70 hectare tellende campus genaamd Apple Park.

De campus, die vanuit de ruimte zichtbaar is, opent voor het eerst zijn deuren voor het publiek op 12 september. In het speciale Steve Jobs Theater zal Apple de Keynote houden om de nieuwe iPhones en meer aan te kondigen. Op nieuwe dronebeelden is te zien dat het gebouw bijna af is en het resultaat is indrukwekkend.

Dronebeelden tonen Apple Park en Steve Jobs Theater

In onderstaande video kun je het Apple Park en Theater bewonderen, de beelden zijn vers van de pers en tonen de huidige situatie. Er is nog wat werk voor de boeg, maar Apple kennende zullen ze volgende week wel redden, tenminste voor het theater. Wanneer de hele campus klaar zal zijn is onbekend, vermoedelijk zal eind 2017, begin 2018 de officiƫle opening zijn.

Steve Jobs Theater

Het theater, ter nagedachtenis aan de oprichter van Apple, heeft een cirkelvormige ingang en staat op een heuvel in het hart van de campus. Het gebouw is volledig vervaardig uit 6 meter hoge panelen van glas en geeft je vervolgens toegang tot het theater met meer dan 1000 zitplaatsen. Het bijzondere is dat het theater zich grotendeels ondergronds bevindt. Hieronder kun je bouwtekeningen bekijken van het theater.


Bekijk ook: Alle iPhone 8 geruchten op een rijReacties


  • bart

    6 september 2017 om 15:44

    Vanuit de ruimte zichtbaar? Daar geloof ik niet veel van, de Chinese muur is zelfs niet zichtbaar vanuit de ruimte.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!