22 maart 2017

iFunVideo toont de nieuwe rode iPhone 7

De nieuwe rode iPhone 7 en iPhone 7 plus zijn bijzonder en erg mooi. Het is een stijlvolle rode kleur die speciaal geproduceerd is voor (RED). Net zoals de iPhone bestaat (RED) 10 jaar. Dat was de reden om een speciale (RED)-uitvoering van de iPhone 7 uit te brengen.

Een deel van de opbrengt gaat direct naar het goede doel. Apple vecht al tien jaar samen met (RED) tegen de verspreiding van aids door het bieden van begeleiding, tests en medicijnen die voorkomen dat hiv overgaat van moeder op ongeboren kind. Iedere aankoop van een (RED)-product brengt de wereld een stapje dichter bij een generatie zonder aids. De iPhone 7 (RED) is te koop vanaf €879 (128GB).

Klik hier voor meer informatie over de iPhone 7 (RED)

eerste video rode iPhone 7

Eerste video toont de rode iPhone 7

Op de foto's in de Online Apple Store ziet de rode iPhone er prachtig uit, maar in onderstaande video krijg je pas echt een goed beeld. Dit is de eerste video die de iPhone 7 (RED) toont tijdens een unboxing. De iPhone wordt uitgepakt en van alle kanten getoond. Vanaf aanstaande vrijdag kun je de iPhone online bestellen en in het echt bewonderen in de officiële Apple Store.

Lees ook: Nieuwe iPhone 7, iPad en Apple Watch bandjes


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!