5 oktober 2010

iPhone: Glowing App icons

We hebben een tijdje geleden al eens "iPhone Grid wallpapers" besproken. Dat zijn wallpapers die gebaseerd zijn op een ‘grid’ waardoor de iconen worden voorzien van een kader en deze perfect passen in de layout van de wallpaper.

Vanaf nu is het ook mogelijk om zelf Grid wallpapers te maken met de iPhone app "Glowing App Icons" van ontwikkelaar Big Blue Clip, LLC

Na de installatie van de app op je iPhone kan je direct starten met het maken van aangepaste wallpapers. Tap op de knop "Background", je kan een "Solid" kleur kiezen als achtergrond met behulp van het regenboog palet. Met de "image" knop kan je kiezen voor een standaard wallpaper of een foto uit de fotorol.

Nadat je een achtergrond hebt gekozen kan je door middel van de "Glow" knop de glow-kaders toevoegen. Ook hier kan je weer kiezen uit iedere denkbare kleur. Met behulp van de "Preview" knop krijg je een voorvertoning van het resultaat te zien. Als je tevreden bent kan je het resultaat bewaren op de fotorol. Vanaf de fotorol kan je heel eenvoudig je creatie als wallpaper instellen.

Wanneer je van "tweaken" houdt dan is deze app zeer zeker een aanrader. De iPhone app is gratis te downloaden in de Appstore maar is wel voorzien van de nodige reclame. In ruil daarvoor krijg je wel een zeer handige en volledig functionele gratis app.

Download link:

http://itunes.apple.com/nl/app/glowing-app-icons/id390275290?mt=8

Screenshots:Reacties


 • Retera

  5 oktober 2010 om 10:23

  maar als je 1 icoontje mist heb je wel en lelijk kader..

 • dirkuijt

  6 oktober 2010 om 10:35

  ik zit te wachten op zoiets vooe de ipad, want ik wil graag een ipad grid maken.
  Ik snap dat portrait en landscape een beetje door elkaar lopen, maar dat vind ik niet erg…

 • Daniel

  12 oktober 2010 om 16:40

  Komt bij mijn ipod alleen als ik moet ontgrendelen….?? Wat heb ik verkeerd gedaan? Ik ga naar instellingen, achtergrond, selecteer de glow-apps achtergrond en ik krijg hem alleen te zien bij ontgrendelen.

 • Davey

  18 oktober 2010 om 13:47

  Volgens mij moet je hem dan jailbraiken, want wat jij doet is je achtergrond instellen. Hij moet als wallpaper ingesteld worden want je achtergrond zie je bij ontgrendelen en je wallpaper gewoon als achtergrond van je menu.. Ik heb zelf een iPhone 3G en bij mij lukt het ook niet omdat hij niet gejailbreakt is en ik dus ook geen wallpaper in kan stellen..

 • Serge

  30 oktober 2010 om 18:04

  Je moet je iPod software updaten naar 4.0.1…. Dan kan je wel achtergronden instellen zonder hem te jailbreaken.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!