19 april 2017

NieuwsPages, Numbers, Keynote, iMovie en GarageBand vanaf nu gratis

Wie een nieuwe Mac, iPhone of iPad kocht kreeg al Pages, Numbers, Keynote, iMovie en GarageBand gratis. Deze regels werd in 2013 ingevoerd, ondertussen heeft vrijwel iedere Mac en iOS gebruik de applicatie in zijn of haar bezit.

Helaas heeft niet iedereen kunnen profiteren van deze actie. Zo was het alleen voor nieuwe apparaten, tweedehands iPhone, iPads en Macs vielen buiten de boot. Dit is nu definitief verleden tijd, vanaf nu kan iedereen de apps gratis downloaden! Een mooie besparing want voorheen kosten de iOS apps € 4,99 en betaalde je € 19,99 voor de Mac versie.

iWork, iMovie en GarageBand voor Mac

Pages voor Mac
Numbers voor Mac
Keynote voor Mac
iMovie voor Mac
GarageBand voor Mac

iWork applicaties

iWork, iMovie en GarageBand voor iOS

Pages voor iOS
Numbers voor iOS
Keynote voor iOS
iMovie voor iOS
GarageBand voor iOS

iMovie
iMovieCategorie: Photo & Video, Lifestyle
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  667 MB DOWNLOAD GRATIS

Lees ook: Foto’s op een professionele manier bewerken met LuminarReacties


 • Michel

  19 april 2017 om 11:10

  Hmm, wel jammer ik heb er toen wel voor moeten betalen garageband en imovie. moest hier 20 euro voor neertellen en nu apple de regels heeft aangepast zouden deze nu voor alle apple gebruikers gratis zijn.

  Maar een mail gestuurd naar apple hoe ze omgaan met de gebruikers die hier voor betaald hebben, komt niet hellemaal eerlijk over

 • Wesley Fabry

  19 april 2017 om 11:22

  @michel het kan erg vervelend aanvoelen, maar zo gaat dat nu eenmaal. Bij een nieuwe iPhone wordt de oude ook iets goedkoper, moeten we dan allemaal het verschil terug krijgen? Je hebt er jaren plezier van gehad en ik neem aan dat je geen spijt hebt gehad van de aankoop.

 • Michel

  19 april 2017 om 11:36

  @Wesley
  Nee het is niet dat ik spijt heb van de aankoop ben er juist zeer tevreden over, maar wel raar toch eerst een regel in het leven roepen waardoor mensen moeten betalen en daarna weer intrekken en gratis maken?.
  Een week geleden waren deze apps nog betaald en door een regel wijziging niet meer.

  Ik wil niet overkomen al een zeikerd, want ik ben zeker niet beroerd om voor een app te betalen.

  Nu gaat dit om ff ruim een jaar dat ik deze apps heb aangeschaft, maar als je schoenen koopt en 3 dagen later zijn ze afgeprijsd gaan wij nederlanders ook terug naar de winkel.

  Ik heb een mail gestuurd naar apple wat eventueel hier in betekend kan worden, niet geschoten is altijd mis, en als apple hierin niet kan betekenen, zal mijn aankopen in de toekomst niet tegenhouden.

 • Wesley Fabry

  19 april 2017 om 11:52

  @michel klopt, maar je moet niet vergeten dat eigenlijk de apps al gratis waren bij aanschaf van een nieuwe iPhone, iPad of Mac. Dit is nu al meer dan 4 jaar actief. De mensen die dit in tussentijd hebben aangeschaft hebben of een oud apparaat of tweedehands gekocht. Maar inderdaad niet geschoten is altijd mis.

 • Dennis

  19 april 2017 om 15:34

  @Michel: Een jaar geleden nou dan mag je niet meer zeuren, en een vergelijk van niks 3 dagen is wel heel wat anders dan een jaar.

  Als jij die apps nu 2 dagen geleden ofzo heb gekocht oke, maar een jaar geleden al sorry hoor dan moet je niet moeilijk gaan doen.

 • Kees Tempelaar

  21 april 2017 om 7:59

  Heb Pages gedownload en voor het eerst gebruikt. Opvallend is de aanzienlijk grotere omvang van een Pages bestand ten opzichte van een Word bestand, toch een factor 2 a 3.
  Ik had eerder het tegenovergestelde verwacht.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!