4 augustus 2014

advMobiPast: De iPhone van je kinderen op afstand monitoren

mobipast-logo1Standaard is iOS voorzien van verschillende opties waarmee je beperkingen kunt activeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de beperkingen voor het installeren van apps en het beschermen van verschillende instellingen.

Wanneer je kinderen in de gaten wilt houden dan zijn de standaard iOS opties hiervoor zeer beperkt. Met behulp van MobiPast is het mogelijk om het gebruik van applicaties zoals bijvoorbeeld iMessage, WhatsApp en Facebook te monitoren.

Hierdoor kun je exact achterhalen wat je kinderen uitvoeren en ze behoeden voor slechte invloeden van buiten. Vanzelfsprekend kun je bij deze methode kanttekeningen plaatsen op het gebied van privacy. De veiligheid van de kinderen zullen bij de meeste ouders echter zwaarder wegen.

MobiPast_picture1

Om het gebruik van het iDevice te kunnen monitoren dient deze voorzien te zijn van een Jailbreak. Nadat de jailbreak is toegepast kan de speciale onzichtbare MobiPast monitor app worden geïnstalleerd via Cydia.

MobiPast_picture3

Via de MobiPast app op een andere iPhone of iPad kan hierna het andere apparaat worden gevolgd. Via de app heb je onder andere toegang tot de berichten, gesprek informatie, internet historie, contacten, Facebook berichten van het apparaat waarop de monitor app is geïnstalleerd.

MobiPast_picture2

Wil je meer informatie hoe je de activiteiten van je kinderen kunt monitoren met MobiPast, check dan onderstaande pagina:

http://www.mobipast.com


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!