3 augustus 2014

iOS 8Kom alles te weten over iOS 8 en OS X Yosemite

Yosemite-iOS8De zomer duurt lang, zeer lang want iedere Apple liefhebber zou natuurlijk nu al willen herfst was. De reden hiervoor is vrij eenvoudig, Apple gaat een hoop nieuwe dingen lanceren! Niet alleen zal dit najaar een nieuwe iPhone, iPad en misschien wel de iWatch zijn opwachting maken, ook zal iOS 8 en OS X Yosemite worden gelanceerd.

Wanneer we precies iOS 8 en OS X Yosemite kunnen gaan verwachten is nog niet bekend. Waarschijnlijk zal iOS 8 zijn opwachting gaan maken de derde week van september en is OS X Yosemite een maandje later aan de beurt. Dit afgaand op voorgaande jaren en eerder geruchten.

Wij van appletips hebben bij de aankondiging van beide een handig overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen (FAQ). Hierin vind je allerlei zaken terug waaronder: Welke apparaten ondersteunen de nieuwe software? Welke nieuwe functies kan ik verwachten? Wat is iCloud Drive? Komt er een Nederlandstalige Siri? Is de software gratis? Enzovoorts.

appletipsFAQios8

Meer dan 40 vragen worden beantwoord in deze FAQ’s en kun je via onderstaande links eenvoudig terugvinden op appletips. Door deze twee overzichten te lezen ben je helemaal op de hoogte van de nieuwe software en weet je onmiddellijk of ook jouw apparaat deze en andere functies zal gaan ondersteunen.

De appletips iOS 8 FAQ
De appletips OS X Yosemite FAQReacties


  • Rob van Houten

    18 oktober 2014 om 10:55

    Ik heb de Yosemite geïnstalleerd en het werkt perfect, maar met Maverics had ik bij het opstarten het wachtwoord uitgezet ik ben alleen gebruiker.
    Maar bij de installatie van Yosemite is dat weer aangezet, weet iemand hoe je dit weer uitzet.
    Gr. Rob

Een reactie toevoegen: