2 augustus 2016

BETADerde publieke beta iOS 10 en macOS Sierra beschikbaar

iOS 10 tips logo

Apple heeft zojuist de derde publieke beta van iOS 10 en macOS Sierra beschikbaar gesteld. Ontwikkelaars kunnen ook sinds afgelopen maandag de vierde beta downloaden voor iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10.

Publieke beta's zijn stabieler dan de beta’s voor ontwikkelaars, dit omdat Apple sommige functies nog niet heeft geactiveerd of verbeterd heeft. Echter raden we aan de beta's alleen te installeren op apparaten die je niet dagelijks gebruikt.

Je kunt publieke iOS 10 beta 3 downloaden en installeren vanaf je iPhone, iPad en iPod Touch via: Instellingen ▸ Algemeen ▸ Software-update of via iTunes. macOS Sierra beta 3 kun je downloaden via de Mac App Store ▸ Updates.

Wat is er nieuw?

De meeste standaard smileys emoji zijn in iOS 10 beta 4 en publieke beta 3 lichtjes aangepast. Zo zijn deze ronder en zijn de emoties uitvergroot. Ook zijn er een aantal nieuwe toegevoegd waaronder de regenboogvlag. Verder zijn er vooral interface wijzingen doorgevoerd zoals aangepaste iconen in woning, nieuwe geluiden voor het toetsenbord en snellere animaties.

Aanmelden voor publieke ios 10 beta 3 en macOS beta 3

Door in te loggen met je Apple ID op deze pagina is het mogelijk om je aan te melden voor de publieke beta’s. Hoe je de beta's installeert op jouw iPhone, iPad, iPod Touch of Mac lees je hier, samen met extra informatie, terug.

ios 10 beta 3 en macOS sierra beta 3

Lees alles over de nieuwe software-updates

iOS 10 en macOS Sierra bevatten een hoop nieuwe functies en mogelijkheden. Deze hebben we al uitgebreid besproken in de FAQ's en aparte artikels. Deze vind je hieronder terug.

De appletips iOS 10 FAQ
De appletips macOS Sierra FAQ
Alle artikels voor iOS 10
Alle artikels voor macOS Sierra

Problemen met de publieke beta? Dan kun je deze eenvoudig downgraden naar iOS 9 of OS X El Capitan. De procedure voor iPhone, iPad en iPod Touch vind je hier terug. Klik hier om jouw Mac te downgraden naar El Capitan.

Lees ook: De watchOS 3 FAQ en functies die Apple niet heeft verteld

Een compleet nieuwe Mac dankzij macOS Sierra.
Klik hier voor een overzicht van alle macOS tips.

Haal alles uit je iPhone, iPad en iPod Touch
Klik hier voor een overzicht van alle iOS 10 tips.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!