27 juni 2017

BETAEerste publieke beta macOS High Sierra, iOS 11 en tvOS 11 beschikbaar

iOS 11 beta

Apple heeft de eerste publieke beta van iOS 11 en tvOS 11 beschikbaar gesteld voor publieke testers. De publieke versie van macOS High Sierra liet even op zich wachten, maar is vanaf nu beschikbaar. Ontwikkelaars kunnen sinds vorige week de tweede beta-versie van iOS 11, macOS High Sierra, tvOS 11 en watchOS 4 downloaden.

De nieuwe software-updates, die dit najaar verschijnen, bevatten een hoop nieuwe functies. iOS 11 krijgt ondermeer een nieuw bedieningspaneel en maakt macOS High Sierra gebruik van het nieuwe Apple File System (APFS), het bestandssysteem dat voor de communicatie zorgt tussen hard- en software. We raden aan de beta's alleen te installeren op apparaten die je niet dagelijks gebruikt. Bij problemen kan een volledige herstel van je toestel noodzakelijk zijn.

Als je bent aangemeld voor de publieke beta dan kun je de iOS 11 beta-update installeren vanaf je iPhone, iPad en iPod Touch via: Instellingen ▸ Algemeen ▸ Software-update of via iTunes. Let wel, dan moet je het speciale beta-profiel hebben geïnstalleerd, het volledige stappenplan lees je hier terug.

Lees ook: Alle nieuwe opties in iOS 11

iOS 11 beta 1

Aanmelden voor publieke iOS 11 beta 1 en macOS High Sierra en tvOS 11

Door in te loggen met je Apple ID op deze pagina is het mogelijk om je aan te melden voor de publieke beta’s. Hoe je de beta's installeert op jouw iPhone, iPad, iPod Touch of Mac lees je hier, samen met extra informatie, terug.

Lees alles over de nieuwe software-updates

iOS 11, macOS High Sierra, watchOS 4 en tvOS 11 bevatten een hoop nieuwe functies en mogelijkheden. Enkele hebben we al uitgebreid besproken en vind je hieronder terug.

Alle tips voor iOS 11
Alle tips voor macOS High Sierra
Meer informatie over watchOS 4 en tvOS 11

iOS 11 en macOS downgraden

Mocht je problemen hebben met de beta dan kun je ervoor kiezen om de beta-versie te verwijderen en terug te gaan naar de laatste officiële versie. Gelukkig kun je eenvoudig iOS 11 downgraden en teruggaan naar de vorige versie van macOS.

Lees ook: Het macOS of iOS beta-programma verlaten (afmelden)Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!