8 augustus 2017

NieuwsOntdek de prachtige Shot on iPhone-foto’s op het Apple Instagram-account

Nieuw instagram logo

Sociale media was voor Apple nooit een belangrijk aandachtspunt, maar steeds meer zijn ze nu terug te vinden op de sociale media. Vorig jaar werden verschillende Twitter accounts geopend en vanaf deze week kun je Apple ook terugvinden op Instagram.

Op het Instagram-account vind je prachtige foto's terug die gemaakt zijn met een iPhone, dit is onderdeel van de Shot on iPhone-campagne en laat zien hoe veelzijdig de iPhone camera is. Apple heeft zelfs een eigen tag in het leven geroepen die ervoor kan zorgen dat jou foto ook te zien is op Apple's Instagram-account.

Apple nu op Instagram met Shot on iPhone-foto's

De Instagram-pagina van Apple vind je hier terug en kun je onmiddellijk volgen, op dit moment toont de pagina verschillende albums met foto's die gemaakt zijn met een iPhone. Apple roept gebruikers op om foto's te delen met de hashtag #ShotoniPhone. Daarna zal Apple waarschijnlijk een selectie maken en uit de inzendingen wordt vervolgens weer een nieuw album aan de Instagram-pagina toegevoegd.


A post shared by apple (@apple) on


Lees ook: Instagram foto’s en video’s bewaren voor later

Appletips op Instagram

Ook appletips heeft een eigen Instagram account, iedere week posten we een fantastische videotips (miniscreencast) met betrekking tot iOS, macOS (OS X), Apple Watch of tvOS. Klik hier om de appletips te volgen op Instagram.


A post shared by appletips.nl (@appletips.nl) on


Instagram
InstagramApple Watch app
Categorie: Photo & Video, Social Networking
Ontwikkelaar: Instagram, Inc.
iPad & iPhone  12+  130 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!