14 november 2014

iOS 8iOS 8: Kortere periode Safari geschiedenis wissen

iOS safari icoon

Wie regelmatig de Safari applicatie gebruikt om content te zoeken op het internet of websites te bezoeken bouwt langzaam een geschiedenis op. Deze kun je dan ten alle tijden raadplegen door Safari te openen, in de navigatiebalk te tappen op het bladwijzer-icoon (boekje) en vervolgens te kiezen voor de optie 'Geschiedenis'.

Hierin vind je alle webpagina’s terug die je hebt bezocht via Safari in de gewone browser. Heb je website bezocht terwijl 'Privé' was ingeschakeld, vind je deze webpagina’s hier niet terug. Je kunt er dan voor kiezen om de geschiedenis te wissen. Dit doe je door op de knop 'Wis' te tappen onderaan de pagina.

geschiedenis wissen

Dit was in voorgaande versies van iOS ook al mogelijk, echter wiste hij dan alle geschiedenis van Safari. Sinds iOS 8 heb je de keuze om de geschiedenis van een kortere periode te wissen. Zo kun je de geschiedenis wissen van het laatste uur, van vandaag, de geschiedenis van vandaag en gisteren of de gehele geschiedenis. Waarom je liever de geschiedenis van het afgelopen uur wilt wissen is natuurlijk om persoonlijke redenen, maar de mogelijk is er in ieder geval.

Meer over iOS 8 kun je hier terugvinden.Reacties


  • Benita

    17 november 2014 om 16:14

    Ik heb mijn geschiedenis kunnen wissen. Maar hoe kan ik in een keer alle berichten van de Iphone 4s wissen? Ik moet ze nu stuk voor stuk doen en dat schiet niet op. Ik lees graag uw tip!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!