10 oktober 2014

iOS 8iOS 8: Wat zijn berichtenreeks meldingen in Mail?

mail icon iOS

Er zijn veel mogelijkheden om belangrijke e-mailberichten en personen weer te geven in de Mail applicatie. Voorbeeld hiervan zijn de VIP-contacten, met dank aan deze functie kun je snel en eenvoudig alle e-mailberichten van belangrijke personen weergeven.

Daarnaast kun je e-mailberichten markeren, sorteren op ongelezen of bijlage, enzovoorts. Nieuw in iOS 8 is de mogelijkheid om meldingen te krijgen wanneer een e-mailbericht zich bevindt in een belangrijke berichtenreeks. Hoe deze functie precies werkt leggen we hieronder uit aan de hand van een voorbeeld.

Stel je stuurt via Mail een uitnodiging naar verschillende personen voor een leuk en gezellig feestje. Uiteraard wil je op de hoogte blijven wanneer iemand antwoord en het liefst zo snel mogelijk. Je kunt er dan voor kiezen om meldingen voor berichtenreeks te activeren voor de e-mail. Je krijgt dan automatisch een melding wanneer iemand op deze e-mail antwoord.

berichtenreeks meldingen

Je kunt deze meldingen inschakelen door naast het onderwerp-veld bij het opmaken van een e-mailbericht te tappen op het belletje. De wordt blauw gekleurd of je dient (vaak de eerste keer) te tappen op 'Laat mij weten'. Wanneer nu iemand reageert op deze e-mail krijg je een melding (ook als je meldingen voor dit account hebt uitgeschakeld).

Daarnaast kun je alle berichten die bij deze berichtenreeks horen groeperen en in één oogopslag bekijken. Open hiervoor het postbussen overzicht in Mail en tap op 'Wijzig'. Vink het bolletje bij 'Berichtenreeksmeldingen' aan en tap op gereed. Vervolgens kun je de postbus raadplegen en alle bijhorende mails bekijken.

Meer over iOS 8 kun je hier terugvinden.Reacties


 • Oza

  10 oktober 2014 om 22:49

  Bij mjn iPad loot alles vast na het proberen te updaten. Mijn iPad doet nieys meer. Wat kai ik dit oplossen?

 • Oza

  10 oktober 2014 om 22:51

  Update was ios 8.0.2
  Het geeft altijd de melding dat was niet mogelijk te updaten.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!