17 juni 2015

WATCHDe Apple Watch reserveren en ophalen in een Apple Store (buitenland)

Klik hier om een Apple Watch te reserveren in een Nederlandse Apple Store. / Vanaf nu kun je de Apple Watch reserveren in een Apple Store en is hij zelfs vandaag al af te halen! Helaas is dit nog niet het geval in Nederland en België, wanneer de Apple Watch hier te koop is weten we nog niet. Vanaf vandaag kun je dus wel al in de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Australië, Hong Kong, China, Japan, Verenigd Koninkrijk en Canada de Apple Watch reserveren in een Apple Store.

Let wel je moet in het bezit zijn een telefoonnummer uit dat land en je moet je ook bevinden in dit land! Na het reserveren moet je een code sturen naar een bepaald nummer, de code die je terugkrijgt is de bevestiging van je reservering. Je kan dus Duitse, Engelse of Franse vriend inschakelen die dit voor je kan doen. Op moment van schrijven is het niet duidelijk of je een Apple Watch ook kunt ophalen zonder te reserveren!

We gaan er vanuit dat je de Apple Watch wilt gaan ophalen in Duitsland. Ga naar de Online Apple Store (van het desbetreffende land) en kies een Apple Watch naar keuze, vervolgens klik je op de knop 'Wählen' en kun je rechts (onder de Apple Care mogelijkheden) klikken op 'Du willst im Store kaufen?, Reservierungsmöglichkeit prüfen'.

Apple watch reserveren in Duitsland

Vervolgens krijg je een nieuw scherm waar je de Apple Store kunt kiezen (bij Store Auswählen) om de Apple Watch op te halen. Als deze beschikbaar is krijg je een groene melding en kun je op 'Melde dich mit deiner Apple ID an' klikken om je aan te melden met je Apple ID.

Apple watch reserveren in het buitenkand

Zodra de reservatie is gemaakt kun je hem afhalen in de door jouw gekozen Apple Store. Let op, dit kan alleen op de dag van reservatie! Is de Apple Watch van je keuze niet meer beschikbaar dan moet je afwachten tot deze weer 'op voorraad' is, een andere Apple Store kiezen of wachten tot dat je hem kunt kopen in Nederland of België.

Uiteraard kun je deze procedure ook toepassen wanneer je een Apple Watch wilt reserveren in Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk, hier klik je dan na het selecteren van een Apple Watch in de Online Apple Store op 'Interested in buying in-store? Check reservation availability' en volg je dezelfde stappen.

Lees ook: Welke Apple Watch past het beste om jouw pols? Knip, plak en probeer!

applewatch sport

Afspraak maken om de Apple Watch te passen

De Apple Watch is een persoonlijk gadget in verschillende uitvoeringen. Apple weet dit maar al te goed en geeft daarom je de mogelijkheid om de Apple Watch te passen. Dit kan in de landen waar de Apple Watch al te koop is. Via de Online Apple Store en de Apple Store applicatie kun je een afspraak maken om de Apple Watch te testen.

Lees ook: Prijzen, verkoopdatum, nuttige en overige info over de Apple WatchReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!