28 maart 2016

iOS 9Bugs en problemen met iOS 9.3 oplossen

iOS 9.3 bugs logo

Bij iedere software-update van iOS worden er problemen en bugs opgelost, maar helaas kunnen er ook nieuwe problemen of bugs optreden. Meestal gaat het om kleine foutjes, maar er zijn ook problemen die de functionaliteit van je iPhone of iPad drastisch kunnen beperken.

Hieronder vind je een overzicht van bekende iOS 9.3 bugs en hoe je ze kunt verhelpen. Dit zijn de bugs en problemen die we tot nu toe hebben gevonden, heb je zelf een probleem? Aarzel dan niet en laat deze achter in de reacties zodat we deze kunnen toevoegen aan het artikel met een eventuele oplossing.

Update: Apple heeft het probleem opgelost met behulp van een update, meer info.

Mochten onderstaande tips en oplossingen niet helpen dan kun je ervoor kiezen om je iDevice te downgraden van iOS 9.3 naar iOS 9.2.1, hoe je dat doet lees je hier terug.

iPhone, iPad of iPod Touch kan niet geactiveerd worden

Sommige iPhone, iPad of iPod Touch gebruikers hebben problemen na het installeren van iOS 9.3. Het iDevice kan niet worden geactiveerd na de installatie, de volgende melding verschijnt op het scherm: "Uw iPhone kan niet worden geactiveerd, omdat de activeringsserver tijdelijk niet beschikbaar is. Sluit uw iPhone aan op iTunes voor activering of probeer het over enkele minuten opnieuw."

iPad kan niet geactiveerd worden

Oplossing: Sluit je iDevice via de kabel aan op je Mac of PC, open iTunes. Wacht op de melding om je iDevice te activeren, dit kan tot 10 minuten duren. In de melding dien je in te loggen met het Apple ID dat is geïnstalleerd. Lukt dit niet herstel dan je iDevice via iTunes, klik hier voor de procedure. Als je via iTunes je iDevice niet kunt herstellen omdat je eerst zoek mijn iPhone moet uitschakelen volg dan deze procedure om je iDevice te herstellen via iCloud.com.

Opgelost: Apple heeft een nieuwe iOS 9.3 update uitgebracht voor oudere toestellen om het activatie-probleem te verhelpen.

Kan geen links openen in Safari, Mail, etc.

Sommige gebruikers melden problemen met het openen van links, omdat heel iOS gebruikmaakt van Safari treed dit probleem op in verschillende applicaties zoals Mail, Berichten, etc. Er zijn een aantal oplossingen zoals het geforceerd herstarten van je iDevice (klik hier) of verwijderd de cache en geschiedenis van Safari via Instellingen ▸ Safari ▸ tik op 'Wis geschiedenis en websitedata'. Ook zou het uitschakelen van JavaScript via Instellingen ▸ Safari ▸ Geavanceerd helpen.

Klik hier voor meer informatie over dit probleem!

Wi-Fi problemen

Valt regelmatig je verbinding weg of kun je helemaal geen verbinding meer maken met je draadloze netwerk dan kan het zijn dat iOS 9.3 voor problemen zorgt. Dit is vooral het geval bij de oudere generaties iPhones en iPads, gelukkig is het vrij eenvoudig op te lossen. Navigeer naar Instellingen ▸ Algemeen ▸ Stel opnieuw in ▸ Herstel netwerkinstellingen. Maak hierna opnieuw verbinding met het Wi-Fi netwerk en het probleem zou opgelost moeten zijn. Mocht dit niet het geval zijn dien je de locatievoorziening voor Wi-Fi uit te schakelen. Dit kun je doen via: Instellingen ▸ Privacy ▸ Locatievoorzieningen ▸ Systeem ▸ WiFi-netwerken.

Update iOS 9.3 installeren niet mogelijk

Wanneer je via jouw iPhone, iPad of iPod Touch iOS 9.3 wil installeren kan het zijn dat je een foutmelding krijgt. Deze melding toont de volgende boodschap: 'Update installeren niet mogelijk. Fout bij de installatie van iOS 9.3' of omdat je niet verbonden bent met het netwerk. Het beste kun je navigeren naar Instellingen ▸ Algemeen ▸ Opslag en iCloud-gebruik ▸ kies bij 'Opslag' voor 'Beheer opslag'.

ios update verwijderen

Zoek in de lijst naar ‘Software-update’, open dit en nu kun je hier de update verwijderen via de gelijknamige knop. Probeer daarna de update opnieuw uit te voeren via Instellingen ▸ Algemeen ▸ Software-update. Mocht het dan nog niet lukken, dan kun je het beste je iDevice update via iTunes, klik hier voor de procedure. Via deze pagina kun je de direct-links voor iOS 9.3 downloaden.

Kan geen update vinden

Door problemen met de activatie na de update van iOS 9.3 heeft Apple de update voor oudere toestellen stilgelegd. De iPad 2 heeft al een nieuwere iOS 9.3 update, andere oudere toestellen volgen snel. Oudere toestellen zijn iPhone 5s en eerder, iPad Air en eerder. Zodra Apple de update beschikbaar stelt zal je de update kunnen installeren.

Night Shift kan niet worden gebruikt vanaf zonsondergang

Night Shift maakt het mogelijk om minder blauw licht te produceren en ervoor te zorgen dat je ogen niet vermoeid geraken door het felle licht. Dit kun je automatisch toepassen vanaf zonsondergang tot zonsopgang, hoe lees je hier terug. Mocht het niet lukken deze optie te kiezen dan moet je eerst locatievoorzieningen activeren via Instellingen ▸ Privacy ▸ locatievoorzieningen ▸ Systeem ▸ schakel hier de optie 'Tijdzone instellen' in.

Notities kunnen niet worden beveiligd

Vanaf iOS 9.3 is het mogelijk om notities te beveiligen met een wachtwoord en Touch ID. Dit kun je doen door de notitie te openen, tik op het deel-icoon (vierkantje met pijl omhoog) en kies in de onderste rij voor de optie 'Vergrendel notitie'. Mocht je deze optie niet terugvinden kies dan voor de Meer-knop en sleep 'Vergrendel notitie' omhoog met behulp van de drie horizontale lijnen.

notities beveiligen met een wachtwoord in iOS 9.3

Toch kan het zijn dat je ook achter de meer-knop geen optie terugvind voor het beveiligen van Notities. Dat kan kloppen want deze functie is alleen beschikbaar voor iCloud notities. iCloud voor Notities kun je activeren via Instellingen ▸ iCloud ▸ Vink de optie 'Notities' aan.

Batterij snel leeg

Het snel afnemen van de batterijduur is een terugkomend probleem bij iOS-updates, hier is vrij weinig aan te doen en komt vaak omdat er achterliggende rommel van de vorige update achterblijft en je veel meer je iPhone, iPad of iPod Touch gebruikt om alle nieuwe functies te testen. Het is daarom ook beter iOS-updates uit te voeren via iTunes in plaats van direct op je toestel. Wat je zou kunnen doen is de batterij opnieuw kalibreren, hoe lees je terug in deze tip op appletips. Mocht dit niet helpen is het aan te raden je iPhone te herstellen, hoe lees je hier terug.

Lees ook: Oplossingen voor de meest voorkomende algemene iOS 9 bugs

Origineel artikel van 22/03/16, geupdate op 24/03/16 i.v.m. reactie Apple activatie problemen, 25/03/16 i.v.m. geen mogelijkheid tot updaten, 26/03/16 i.v.m. links in Safari en Mail, 30/03/16 probleem met activeren is opgelost.Reacties


 • bas van asten

  22 maart 2016 om 12:04

  Waarom is het een ongelofelijk drama om een hotspot verbinding te maken tussen mijn macbook air en mijn iPhone 6???
  Niet alleen nu met de nieuwe iOS maar dat is vrijwel altijd een drama.
  Nu heb ik verbinding wetende maken via bluetooth maar dat is veel te traag.
  Ik heb kostbare spullen aangeschaft om onderweg goed te kunnen werken en het is echt verschrikkelijk slecht. De mobiele hotspot is regelmatig totaal onbruikbaar. Apple staat voor kwaliteit en ik mag toch verwachten dat een simpele hotspot verbinding tussen 2 vrijwel nieuwe apple apparaten gewoon functioneert???

 • Mark Wunderink

  22 maart 2016 om 13:08

  Ook ik kan na de 9.3 update (IPAD 4 Apple) niet activeren en krijg de melding ‘activeringsserver tijdelijk niet bschikbaar’ Maar ik heb geen andere PC, kan dus niet via Itunes inloggen. Wat nu?

 • Anja van Kollenburg

  22 maart 2016 om 13:50

  Sinds ik 9.3 update heb geïnstalleerd en na uren eindelijk weer kon werken met mijn telefoon valt hij constant uit. En doet mijn whatsapp het niet meer,

  Als hij uitvalt wordt het scherm zwart en verschijnt later het Apple logo. Dan kom ik weer in het begin scherm. Wat kan ik hier aan doen. Ik bevind mij op dit moment in het buitenland en heb geen computer ter beschikking. Ik kan mij niet veroorloven dat mijn telefoon helemaal uitvalt,
  Ik hoor graag wat te doen.

 • Roel

  22 maart 2016 om 13:57

  De content van de appstore is niet zichtbaar enkel het onderdeel updates. Heeft er ook iemand anders last van?

 • Wesley Fabry

  22 maart 2016 om 14:23

  @anja dat kan verschillende oorzaken hebben, beste is je iPhone te herstellen in dit geval zodra je thuis bent
  @roel heb je jouw iPhone al eens herstart? Helpt wellicht.

 • Roel

  22 maart 2016 om 15:54

  Jep al gedaan! Harde reset gegeven maar bood geen oplossing. Straks backup maken en opnieuw installeren.

 • Jacco

  22 maart 2016 om 18:01

  Sinds de update op mijn 6s hapert de verbinding met mijn carkit waardoor deze onbruikbaar geworden is.

 • randy

  22 maart 2016 om 18:12

  hij was nog bezig met update, maar gaat niet verder. kreeg melding op mijn telefoon om connectie te maken met Itunes. maak ik koppel met itunes, krijg ik foutmelding en kan zelf met herstel optie niet verder.

 • randy

  22 maart 2016 om 18:14

  update op mijn vorige issue, ik krijg een foutmelding met code 1671

 • Wesley Fabry

  22 maart 2016 om 18:18

  Foutcode in iTunes? Misschien staat ie hier tussen: http://www.appletips.nl/itunes-wat-doen-bij-update-en-herstelfouten/

 • randy

  22 maart 2016 om 18:30

  helaas staat mijn foutcode niet op de pagina :(

 • Ruth Kock

  22 maart 2016 om 19:51

  Na update 9.3 kan geen mail meer verzenden, wel ontvangen

 • Wesley Fabry

  22 maart 2016 om 20:08

  Rick, beste is je Mail account even verwijderen uit iOS en opnieuw toevoegen. (Instellingen – mail, contacten en agenda)

 • Johan

  22 maart 2016 om 21:42

  Ook heeft Kik messenger na de update problemen. Kan geen foto’s meer zien die ik zou willen versturen.

 • Erik

  22 maart 2016 om 21:58

  Juist geen batterij problemen, juist het idee dat hij langer meegaat. Morgen eens over een hele dag bekijken. Wel moeilijkheden met whatsapp. Kan niet alle filmpjes of foto’s bekijken die via WhatsApp gestuurd worden, hier had ik vanmorgen nog geen moeite mee.

 • Janou

  23 maart 2016 om 10:24

  Na de IOS 9.3 update, en een update van iTunes, herkent iTunes mijn iPhone 6S niet meer na het koppelen aan de computer. iTunes geeft geen enkele melding meer als het device wordt gekoppeld. Synchroniseren en het maken van een reserve kopie is zo dus niet meer mogelijk….. Hij laadt overigens wel op en kan ik via Windows verkenner mijn foto’s zien, dus de computer herkent hem wel.

 • Jack

  23 maart 2016 om 15:26

  Update 9.03 op iPhone 4s herkent mijn apple idee niet
  Kan de telefoon niet meer gebruiken
  Wat moet ik doe ?

 • Marja

  23 maart 2016 om 17:55

  Kan mijn foto’s niet meer wijzigen op mijn iPad4

  Melding luidt: Fout bij het bewaren van deze foto. Probeer het later opnieuw!

  Wie heeft de oplossing?

 • Eric Dierckx

  23 maart 2016 om 18:26

  Ik kan mijn nieuwe e-mails ontvangen. Maar als ik dan een mail open doe, blokkeerd de mail en kan ik op niks meer tikken. Gewoon afzetten en dan terug naar email gaan en dan kan ik terug mijn e-mails bekijken, maar ze gaan open , maar blokkeren terug als ik op een link klik

 • Mark pannen

  23 maart 2016 om 20:37

  Kan video’s in whats app alleen maar afspelen of beëindigen meer niet. Dat sins update 9.3 (laatste).

  Gr mark

 • Fatma

  23 maart 2016 om 21:55

  Ik kan na de updaten mijn iphone 5s niet meer opstarten. De telefoon vraagt ineens om een pukcode en een simkaart zonder code…. sim is vergrendeld. Iemand een idee wat ik kan doen.

 • Bos jc

  23 maart 2016 om 23:01

  Ook ik heb op mijn iPad air de IOS.9.3 update gedaan ( s’nachts ) ging prima . En vanmorgen met de ipad2 van mijn vrouw ook de 9.3 update gedaan. Dit duurde en duurde , ruim meer dan 1 uur. Alles erop gezet en eindelijk opnieuw opgestart en nee hoor , ook de problemen van hierboven . Activeringsserver niet beschikbaar. Diverse malen opnieuw geprobeerd , toen aangesloten op mijn laptop op iTunes ( hij herkende de iPad van mijn vrouw ) . Kabel eruit halen en opnieuw opstarten en dat bleef hij maar doen. Ik moest contact opnemen met Apple . Nou ik ga morgen met mijn iPad naar de Applestore in Rotterdam en ga niet weg voor ze dit ter plekke opgelost hebben.

 • Rick van Gestel

  24 maart 2016 om 12:49

  Ik kan niet meer in de ape store na 9.3

 • Hans

  24 maart 2016 om 13:24

  Microfoon lijkt het niet meer te doen. Kan wel bellen en gebeld worden, maar ze horen mij niet. Ook hoor ik de telefoon niet overgaan, we als ik deze op luidspreker zet.

 • Ivonne

  24 maart 2016 om 17:01

  Na update (iPad2) opent iBooks niet meer. Al diverse malen de iPad afgesloten en weer opgestart maar helaas, ruim 4 GB aan boeken is niet meer op te roepen. Wat voor trucs/tips zijn er voor dit probleem?

 • Els

  25 maart 2016 om 12:04

  Zelfde probleem al Ivonne. Ipad3 waarop ik iBooks niet meer kan openen.

 • Nancy

  25 maart 2016 om 12:51

  Update installeren niet mogelijk. Fout bij de installatie van iOS 9.3’. Het beste kun je navigeren naar Instellingen ▸ Algemeen ▸ Opslag en iCloud-gebruik ▸ kies bij ‘Opslag’ voor ‘Beheer opslag’.
  Zoek in de lijst naar ‘Software-update’, open dit en nu kun je hier de update verwijderen via de gelijknamige knop. Probeer daarna de update opnieuw uit te voeren via Instellingen ▸ Algemeen ▸ Software-update. Mocht het dan nog niet lukken, dan kun je het beste je iDevice update via iTunes,

  Ik heb bovenstaande dus uitgevoerd. Maar hij zegt in itunes dus dat de iphone up to date is: ios 9.2.1. Kan ik ios 9.3 nog ergens terughalen en downloaden??

 • Wesley Fabry

  25 maart 2016 om 13:04

  Hier vind je de direct links: http://www.appletips.nl/software-update-ios-9-3-en-watchos-2-2-nu-te-downloaden/

  Updaten kan in iTunes door option⌥/alt in te drukken en op de update-knop te klikken.

 • Charlotte

  25 maart 2016 om 17:17

  Ik heb een Iphone 5s en ik wil graag de nieuwe iOS 9.3 software update downloaden. Als ik naar software update bij instelling in mijn telefoon ga dan staat er dat mijn telefoon up to date is, terwijl ik nog steeds iOS 9.2.1 heb. Ook als ik mijn Iphone met mijn laptop verbind staat er dat mijn Iphone up to date is. Hoe krijg ik iOS 9.3 wel beschikbaar op mijn telefoon?

 • Wesley Fabry

  25 maart 2016 om 17:19

  Apple erkend het probleem en heeft de update voor oudere toestellen stilgelegd. De iPad 2 heeft al een nieuwere iOS 9.3 update, andere oudere toestellen volgen snel. Jouw iPhone 5s valt daar ook onder en zal snel geupdate kunnen worden.

 • simon

  25 maart 2016 om 17:32

  Sinds ik 9.03 heb geïnstalleerd op mijn Iphone 5S werkt mijn telefoon verbinding met het systeem in mijn auto C4 PICASSO BUSINESS niet meer.

  Hij vindt bij het zoeken de Iphone niet meer.
  Wat kan ik doen?

 • Mijke

  25 maart 2016 om 19:04

  Na de update IOS 9.3 kan ik in Safari na een zoekopdracht helemaal geen link meer openen. Ik heb nu het JavaScript uit gezet, kan weer pagina’s openen (wel andere layout), maar dit is een tijdelijke oplossing. Heeft iemand een betere oplossing?

 • Yvonne

  25 maart 2016 om 19:16

  Bij mij wil hij update 9.3 niet installeren op ipad mini 2.
  Mar niet viberen alle apps(zonder kruisje, dus niet het scherm om te verwijderen.)
  Als je een app opent resoneert de witte achtergrond continu.
  het toegangsscherm , camera, facetime. is wel stabiel.

  Al harde reset gedaan, opnieuw aan de iTunes gehangen.
  verandert niets.

 • Erik

  25 maart 2016 om 21:19

  Na update van iPhone 6S kan ik net als Mijke geen linken meer openen vanuit ontvangen mails of doorklikken vanuit zoekresultaten. Heel vervelend want hierdoor verlies je enorm veel aan functionaliteiten. Voorlopig geen work around gevonden.

 • Judith

  25 maart 2016 om 22:38

  Ik heb het zelfde probleem op iPhone 6 wat Erik en Mijke ook hebben. Heeft iemand aub een oplossing??

 • Natasha

  25 maart 2016 om 22:59

  Na update van mijn iPad van 2.5 jaar oud kan ik wel safari open klikken maar als ik via Google iets wil aanklikken doet hij niets meer en staat volledig vast. Ik heb al geprobeerd om te herstellen maar krijg de melding dat het niet mogelijk is om te herstellen

 • Natasha

  25 maart 2016 om 23:04

  Nadat ik de update heb gedaan kan ik niet meer via safari zoeken op het internet. Ook geprobeerd om herstel uit te voeren maar ook dat lukt niet op mijn i-pad van 2.5jaar, dit is frustrerend wat kan ik doen

 • Natasha

  25 maart 2016 om 23:42

  Heb zojuist na vroegere tip suggestie safari uit zetten gedaan maar nog steeds niet mogelijk om door te klikken in de zoekmachine!!

 • ben g.

  25 maart 2016 om 23:48

  Na update naar 9.3 kon ik eerst mijn iphone 6s+ niet ontgrendelen. Invoer was niet mogelijk. Na diverse harde resets werkt het meeste wel, maar mijn iphone opent zelfstandig apps. Belt zo maar tel.nrs., opent de camera of opent muziek, zodat ik plotseling herrie veroorzaak. En dat, terwijl ik de phone niet aanraak! Tips

 • Hasko van dalen

  25 maart 2016 om 23:58

  Kan na update ook geen links meer openen in mail. Suggestie van Mijke om Javascript uit te zetten heeft wel geholpen voor twitter en Safari, daar kan ik nu weer linken.

 • Wesley Fabry

  26 maart 2016 om 8:36

  In het artikel hebben we een mogelijk oplossing toegevoegd met betrekking tot het probleem dat er geen links geopend kunnen worden in Safari, Mail, etc.

 • Henk

  26 maart 2016 om 10:04

  Betreft de Safari problemen. Na het uitzetten van JavaScript kan ik nog steeds niet alle links in websites openen. Ik heb het idee dat links in een tekst wel werken, maar links in een plaatje niet. Herkent iemand dit? Wanneer lost Apple dit op?

 • Ruth

  26 maart 2016 om 12:11

  Ik kan ook geen links meer openen vanuit mail of als ik google en op een link klik. In het laatste geval kan ik alleen de link in een nieuw tabblad openen. Dit sinds ik gister ios 9.3 heb geinstalleerd. Betreft ipad air 2. Ook springt hij zomaar uit en valt de wifiverbinding steeds weg. Heb alle tips hier boven geprobeerd en overweeg nu weer te downgraden naar 9.2.1. Wat een gedoe!

 • Macboekje

  26 maart 2016 om 14:13

  Las ik niet een paar maal dat iOS 9.3 een van de best geteste versies van iOS is? Op mijn iPad 2 merk ik er niets van. Pogingen om via WiFi te upgraden blijven vastlopen, ondanks allerlei hier gegeven tips. En als ik de iPad via USB met iTunes verbind, krijg ik daar te zien: u hebt iOS 9.2.1 en dat is de nieuwste versie.Bedankt, Apple! Nog niet eerder zulke problemen meegemaakt.

 • djordi

  26 maart 2016 om 18:59

  Goedenavond allen,

  Ik heb een probleem met mijn iPhone 6 iOS 9.3.
  In Safari kan ik geen enkele site openen wat ik opzoek of aan wil klikken…
  Weet iemand hoe ik dit probleem kan oplossen??

  mvg, Djordi

 • N

  26 maart 2016 om 19:35

  Goedenavond,

  Ik kan ios9.3 niet installeren fout melding “controle voor iOS 9.3 mislukt omdat u niet langer verbonden ben met internet” Ik ben dus WEL verbonden met internet, anders kon ik deze vraag ook niet stellen. Wat moet ik doen?

 • Ellen

  26 maart 2016 om 22:57

  Ik heb een oaar dagen geleden zonder problemen ios 9.3 binnengehaald op mijn ipad 3. Vanavond verwijderde ik een gelezen book in ibooks en tot mijn schrik verdween de gehele inhoud van ibooks, boeken, pdfs, alles. Gelukkig staat alles er weer nadat ik de pad heb uit- en weer ingeschakeld, maar leuk is anders.

 • koert

  26 maart 2016 om 23:15

  Ellende!! Safari werkt voor geen meter meer………

 • Bart

  26 maart 2016 om 23:23

  Bij mij hetzelfde probleem als bij de vele anderen, met Safari en Mail.
  iPhone6, iOS 9.3
  Suggesties benoemd op deze site geprobeerd, maar mocht niet baten.

 • Wesley Fabry

  26 maart 2016 om 23:26

  Mochten bovenstaande tips en oplossingen niet helpen dan kun je ervoor kiezen om je iDevice te downgraden van iOS 9.3 naar iOS 9.2.1, hoe je dat doet lees je hier terug: http://www.appletips.nl/ios-9-3-downgraden-naar-ios-9-2-1/

 • Anouk

  27 maart 2016 om 9:07

  Ik wil hem heel graag instaleren zeker voor nightshift ik probeer het al een paar dagen maar zowel op mijn iphone 5C en mijn Ipad Air krijg ik telkens de melding:

  UPDATE CONTROLEREN ONMOGELIJK controle van iOS 9.3 mislukt, omdat u niet langer verbonden bent met het internet. (Opnieuw of vraag het later opnieuw.)

  Ik ben uiteraard gewoon verbonden met interner. Heb het op mijn telefoon zelfs geprobeerd op mijn 3G databundel zelfde melding meerdere malen op de dag elke keer die melding terwijl ik wel degelijk online ben! Weten jullie hoe ik het toch geinstaleerd krijg?

  Met vriendelijke groeten,
  Anouk Tijms

 • Wesley Fabry

  27 maart 2016 om 9:10

  Zoals in het artkel staat, via iTunes

 • Bob

  27 maart 2016 om 10:33

  Ik heb alle ellende, safari en mail blokeren na klik op een link, gedowngraded naar 9.2.1. Via iTunes. Zowel als herstel, als dfu. Helpt niets. De ellende lijkt erger geworden te zijn. Ik heb een ipad mini 2. Nu maar terug naar ios 8?

 • RoelM

  27 maart 2016 om 11:47

  Na installatie van 9.3 op mijn ipad kon ik geen links meer openen in Safari. Diverse trucs geprobeerd; uiteindelijk werkt alleen het uitschakelen van Javascript. Na het uitschakelen kon ik weer links openen. Maar nu geen Javascript meer…..

 • Richard

  27 maart 2016 om 13:07

  Ook safari link problemen. Is JavaScript uitschakelen de definitieve oplossing?! Gaat Apple er nog een goede oplossing voor vinden?

 • Wesley Fabry

  27 maart 2016 om 13:20

  Uiteraard met iOS 9.3.1

 • Els

  27 maart 2016 om 15:51

  Wanneer komt de IOS 9.3.1. Ik heb de bovengenoemde problemen mer mail, safari enz. Ontdekte vandaag dat inloggen op NS WiFi ook niet meer gaat. Durf niet terug naar 9.2.1 omdat dat kennelijk nog meer problemen kan opleveren. Dit is uitermate frustrerend. Overigens begonnen de problemen pas drie dagen nadat ik de update op mijn mini had gezet. Erg vreemd.

 • Irma

  27 maart 2016 om 17:06

  Ik heb IOS 9.3 nog niet gedownload, maar kan sinds gisteren ineens geen links meer klikken in Safari en in de mail. Javascript uitgeschakeld, maar dan werken andere zaken weer niet.

 • Wesley Fabry

  27 maart 2016 om 17:25

  Het safari en linkjes probleem is erg vervelend, een oplossing is er helaas niet. iOS 9.3.1 wordt snel verwacht, de linkjes handmatig kopiëren en plakken in de adresbalk is een mogelijkheid.

 • ronnie

  27 maart 2016 om 17:33

  Links werken niet meer in onder andere Safari en Opera, wat een hopeloze update dit 9.3, Apple onwaardig

 • Renee

  27 maart 2016 om 22:15

  Sinds de update lopen als mijn apps niet meer gelijk met de tijd. Zo kan ik via FB geen recent berichten zien, maar allemaal van een dag oud. Op de apps zoals rtlxl precies hetzelfde verhaal!

 • Charmene

  28 maart 2016 om 8:53

  Ik heb net wat reacties gelezen, maar niemand schijnt hetzelfde probleem als ik te hebben. Ik heb volgens mij geen problemen met mail (ik heb het nog niet geopend) en Safari doet het gewoon. Ik heb een iPhone 5, iOS 9.3 gedownload afgelopen vrijdag 25 maart.

  Mijn probleem is dat mijn flits soms opeens aangaat en gaat knipperen. Eerst leek het of dat gebeurde als ik een WhatsApp bericht binnenkreeg, maar gisteravond lag mijn iPhone gewoon op de bank en begon de flits te knipperen! Ik keek op het scherm en zag geen berichten. Ik wil graag weten wat precies het probleem is en wat ik eraan kan doen.

 • Nathalie

  28 maart 2016 om 8:55

  Sinds de ios 9.3 update op mijn iPhone 5 werkt de zoekmachinefunctie niet meer. Je kan geen websites selecteren die je als zoekoptie gepresenteerd krijgt. Bloedirritant dus. Ik heb vanalles gecheckt maar kom er niet uit om dit op te lossen. Wie kan mij hiermee helpen? Mijn dank is groot. Mvg, Nathalie

 • Wesley Fabry

  28 maart 2016 om 9:00

  @charmene staat dit toevallig aan: http://www.appletips.nl/iphone-de-led-flitser-activeren-bij-meldingen/ zo ja, dien je het uit te schakelen.

 • Nico

  28 maart 2016 om 10:09

  Na de 9.3 update krijg ik bij Siri géén gesproken feedback meer op mijn iPhone 6 Plus!!! Alles geprobeerd zonder resultaat, maar misschien heeft iemand anders de oplossing

 • Wesley Fabry

  28 maart 2016 om 10:34

  @nico dit misschien de verklaring: http://www.appletips.nl/ios-9-stille-siri-wanneer-stille-modus-actief-is/

 • Bregje

  28 maart 2016 om 11:18

  Na update kan ik de Inkomende berichten van een gedeelde agenda niet meer zien. Als ik rechtsonder op Inkomend klik, crasht de App. Ik heb een IPhone 6S.

 • Marco

  28 maart 2016 om 12:42

  Ik heb trouwens ook problemen bij een nog niet ge-update ipad welke nog op 9.2.1 loopt. Links in google doen het niet. Links in mail doen het niet. Vreemd, toch?

 • Wesley Fabry

  28 maart 2016 om 12:54

  De problemen met Safari en het niet kunnen klikken op links behandelen we in dit uitgebreide artikel met eventuele oplossingen, informatie, etc.: http://www.appletips.nl/ios-9-3-openen-van-links-in-safari-mail-en-andere-apps-lukt-niet/

 • Bas

  28 maart 2016 om 13:01

  Na alle tips doen de links in Safari het weer wel, maar als ik het in Whatsapp of Mail probeer loopt het programma gelijk vast en moet ik het hard afsluiten. Was heel tevreden met 9.2.1. Maar ga niet die hele workaround doen gezien het feit dat het mogelijk ook bij 9.2.1 nu aan het optreden is. Wanneer komt Apple met een fix?

 • Bas

  28 maart 2016 om 13:03

  Zou het met zomertijd/wintertijd te maken kunnen hebben?

 • Wesley Fabry

  28 maart 2016 om 13:10

  @bas kans is klein dat de oorzaak is, het is wereldwijd, niet overal is de zomertijd gelijk ingegaan bijvoorbeeld, ook is het probleem al actief sinds donderdag.

 • Bregje

  28 maart 2016 om 14:49

  Het lukt niet om mijn iPad 2 te updaten omdat ik niet verbonden zou zijn met het internet. Een bekende melding dus. Dit lukt ook niet via iTunes. Ook hier heb ik het probleem dat ik met een gedeelde agenda de inkomende berichten niet meer kan zien. Ook op de iPad crasht de app. Ik heb versie 9.2.1. Blijkbaar heeft de fout zich daar al in gezeten. Zie mijn eerdere melding hierboven m.b.t. mijn iPhone.

 • Bregje

  28 maart 2016 om 14:55

  Ik lees dat sommigen wel kunnen downloaded, maar niet kunnen activeer. Bij mijn iPad 2 kan er geen verbinding gemaakt worden met de update-server, omdat er geen verbinding met het internet zou zijn.

 • j.kooger

  28 maart 2016 om 16:44

  Het is op dit moment een ramp met 9.3. Ik wil even melden dat downgraden bij mij niet heeft gewerkt. Terug gezet in de tijd werkte 10 minuten en daarna was dit tevens corrupt. Heb terug gezet in de tijd op iTunes, nieuwe IOS via iTunes erop. Hersteld via iTunes. Op Safari alles uitgezetMaar tot nu toe werkt de Mail en alle browsers niet, alleen Safari in incognito.

 • Macboekje

  28 maart 2016 om 16:56

  Eerder meldde ik dat mijn iPad2 niet wilde installeren. Aan de hand van een nieuwe tip verwijderde ik het iOS9.3 bestand uit de opslag. Dat leek te helpen. In Instellingen stond het teken dat duidt op een software-update. Maar bij doorklikken kreeg ik de boodschap dat 9.2.1 de nieuwste versie is…

 • Rene

  28 maart 2016 om 18:20

  IOS 9.3 gedownload op mijn iPad2 maar kan het niet installeren. Bij “update controleren” volgt steevast de melding “niet mogelijk” er is geen internet verbinding. Dit terwijl die er wel degelijk is. Ook Internet/Wifi uitschakelen en opnieuw inschakelen en via algemeen en stel opnieuw in, heeft geen resultaat. Melding blijft hetzelfde.
  Via iTunes eerst de mededeling “update” voor IOS 9.3 downloaden. Dit gebeurt niet, waarna de mededeling volgt: Uw iPad heeft de IOS versie 9.2.1 en dat is de nieuwste versie. !!! Met andere woorden: ik zit in een vicieuze cirkel en niets helpt. De gedownloade versie 9.3 op mijn IPAD veriwijderen lukt niet, er is geen “verwijder” knop zoals hierboven wordt gesuggereerd. Wat is de oplossing???

 • Jorian

  28 maart 2016 om 21:51

  Wi-Fi problemen:

  Ik heb beide oplossingen gebrobeerd helaas lukt dit niet!
  Geeft telkens aan dat het wachtwoord onjuist is. Zijn er nog andere oplossingen?

  THX!

 • macboekje

  29 maart 2016 om 1:24

  Hèhè, na het verwijderen van het eerder gedownloade bestand en later het downloaden van een nieuwe iOS9.3 versie lijkt de iPad2 nu weer te werken.

 • Els

  29 maart 2016 om 8:18

  Heb vannacht nieuwe versie 9.3 gekregen en gedownload. Geen enkele verbetering, integendeel, ik ben nu alle boeken in IBooks ook nog eens kwijt. Ben echt een beetje radeloos. Iemand nog een idee?

 • Lot

  29 maart 2016 om 11:17

  Sinds ik mijn telefoon heb geupdate valt mijn telefoon constant uit. Na elke 2/3 minuten valt hij uit en start hij opnieuw op en komt het apple teken weer in beeld. Wat kan ik hier aan doen…….

 • Monique

  29 maart 2016 om 12:09

  Na de update naar 9.3 op Iphone 4s werkt de automatisch tijdinstelling niet. Hij geeft aan dat het 40 minuten vroeger is. Wie weet hoe ik dit kan verhelpen?

 • Els

  29 maart 2016 om 13:01

  mijn oude verwijderde mails blijven maar steeds opnieuw binnenkomen onder binnenkomende mail . Al herhaaldelijk opnieuw verwijderd naar de prullenmand en deze laatste ook steeds volledig leeg gemaakt. Om zot van te worden…

 • dennis teuling

  29 maart 2016 om 20:56

  hallo allemaal

  eerst min punt
  ik vind erg raar dat update uitgevoerd wordt en problemen veroorzaken ik vind dat hun eerst moeten nadenken wat gaan doen met update dan pas uitvoeren je moet update doen die wel werkt punt uit

  tweede min punt
  je moet geen update doen als iets niet werkt

  ik ben ontzettend teleurgesteld waarom doe jullie dat update uitvoeren en die dingen niet werkt zoals safari en mail en rest dat kan gewoon niet

  we willen juiste positief zijn om goede update uitvoeren en niet meer stomme problemen doe wat aan
  ik weet nog 2015 had iedereen os 8 opeens heel grote upgrade naar 9 wat denk je dan heb je allemaal gezeur en problemen dat zijn dingen die moet opletten
  groeten dennis teuling

 • Jessica

  29 maart 2016 om 21:59

  Ik heb sinds de iOS 9.3 installatie een probleem met 4G en voice. Ik zit bij Ziggo met een 4G abonnement, heb een iPhone 6. Kon voor de upgrade zonder problemen 4G hebben, en bellen. Na de upgrade kon ik eerst helemaal niet bellen. Vervolgens heb ik Mobile Data uitgezet, toen weer aangezet, en vervolgens bij de optie Voice&Data de optie teruggezet van LTE naar 3G. Als ik het terugzet op LTE, kan ik geen enkel gesprek voeren, het is heel hakkerig, of gaat niet over.
  Ervaart iemand anders deze problemen, en enig idee wat ik kan doen om dit te verhelpen?

 • Janou

  30 maart 2016 om 12:00

  Wie weet hoe ik iTunes weer mijn iPhone 6S kan laten herkennen? Het volgende geprobeerd:

  – iTunes is up to date (iPhone helaas ook, iOS 9.3)
  – iTunes verwijderd, opnieuw geïnstalleerd
  – Telefoon in alle mogelijke USB poorten gekoppeld
  – Telefoon ontgrendeld tijdens koppelen, op ‘vertrouw’ geklikt
  – Telefoon meerdere keren aan en uit gezet
  – Home en sluit knopje ingehouden

  Computer (Windows 8) herkent de iPhone wel, maar iTunes zegt helemaal niks….

  Help?

 • Janou

  30 maart 2016 om 12:03

  Dit ook geprobeerd trouwens:

  Windows 8

  Koppel alle iOS-apparaten los van uw computer.
  Stop iTunes.
  Klik op het vergrootglas.
  Typ %ProgramData% en druk op Return.
  Dubbelklik op de map Apple.
  Klik rechts op de map Lockdown en kies Verwijderen.
  Start de computer en het iOS-apparaat opnieuw op. Als u dat niet doet, ziet u wellicht de fout ‘0xE80003’ wanneer u het apparaat weer aansluit en iTunes opent.

 • Diana Carter

  30 maart 2016 om 20:34

  Gisteren een update gedaan, ik kan geen links meer openen, ook het zoeken op een pagina lukt niet meer.

 • michelle

  30 maart 2016 om 23:16

  Maandag update gedaan, niks aan de hand. Kon gisteren plotseling niet meer bellen en geen Internet meer. Wanneer ik bel is het gesprek direct beëindigd. Internet doet het helemaal niet, alleen wifi. Meer mensen dit probleem?

 • Curt

  31 maart 2016 om 10:36

  Ik heb mijn iPhone en Ipad naar iOS9.3 geüpdatet.
  Nu kan ik op mijn iMac (weliswaar oudere generatie) mijn e-mails niet meer downloaden in Mail. ook niets meer verzenden.

  Foutmelding: “The SMTP server rejected the password for user”.

  Nochtans geen nieuw paswoord aangemaakt, wel oude bewaard en pincode-paswoord geactiveerd.

  Iemand een idee hoe dit opgelost kan worden?

 • ububongo

  31 maart 2016 om 23:46

  Totaal geen internet meer op mijn 3 jaar oude ipad
  na update van ios 9.3
  denk dat ik maar put opties van apple ga kopen want nu gaat het bergafwaards steve jobs zou zich in zijn graf omkeren
  iedereen om me heen keert zich van apple af en koopt alternative devices
  wat een blamage

 • Jet

  2 april 2016 om 10:55

  9.3.1 geinstalleerd op,de ipad. nu s 1x doorklikken weer mogelijk, maar wil je verder op de doorgeklikte pagina, dan gaat het weer niet….nog geen oplossing dus

 • Yoran

  2 april 2016 om 16:27

  Kan geen verbinding leggen via bluetooth

 • linda boghmans

  3 april 2016 om 11:21

  Ipad 2 na update Vind mijn simkaart niet meer, GEEN SIMKAART

 • Maris

  3 april 2016 om 13:01

  Na update 9.3.1 op een IPhone 5 werkt mijn camera niet meer. Constant al een zwart beeld!
  Video werkt daarentegen wel…vreemd!
  Wat te doen?? Gebruik de camera dagelijks met mijn werk, dus dit is niet erg handig!
  Iemand tips?

 • Riky

  3 april 2016 om 20:07

  Na update 9.3.1 kan ik geen foto,s meer bewerken. Ik krijg melding “bezig met downloaden” maar dat houst op na een kwart van de tijd….

 • Irma

  4 april 2016 om 20:01

  Update gedaan naar 9.3.1 maar kan nog steeds geen nieuwe contactpersonen aanmaken. Na opslaan is de net aangemaakte contactpersoon weer verdwenen. Probleem ontstaan sinds update 9.3.
  Herkent iemand dit? Tips?

 • Vonne

  5 april 2016 om 13:19

  Mijn ibooks opent wel maar bijna alle boeken zijn verdwenen!
  Aangezien ik alleen een Ipad 3 heb kan ik hem niet corrigeren via pc of imac.
  Grrr…potje aan het balen!

 • Foendra

  6 april 2016 om 21:08

  Zelfde probleem als Vonne ik heb geen boeken meer in mijn Ibooks. Help.

 • Willem

  9 april 2016 om 10:48

  Na update ios 9.3.1 op iphone 4s geen wifi mogelijkheid meer. ook na herstellen netwerkinstellingen, reset, etc. niet. onder mobiele data geen mogelijkheid tot invullen APN. bij info staat wel een code achter wifi

 • Amy

  12 april 2016 om 7:46

  Bleutoothverbinding herkent geen enkele apparaat. Kan dus niet koppelen aan mijn carkit

 • Grace Hampsink

  13 april 2016 om 13:47

  Na update IOS 9.3.1 op IPhone 6, knippert mijn iPhone scherm en vervolgens alle functies doet het niet meer (hangt). Ik kan mijn scherm niet ontgrendelen. Harde resetten niet helpt.
  Heeft u hier misschien een oplossing? Alvast bedankt.

 • Bernadette

  13 april 2016 om 16:12

  Na het downloaden van IOS verleden week (op aanvraag van “Apple” is mijn ipad air uitgevallen. Vergeefse pogingen om hem terug op te starten, dan via I tunes die het apparaat niet herkent. Naar het verkooppunt geweest, helaas….. Uiteindelijk Apple geïnformeerd, er is helemaal niks aan de hand met die update, heel waarschijnlijk is er een fout in de software (juist op het moment dat ik downloadde, terwijl hij optimaal functioneerde. (Er zou ook iets mis kunnen zijn met het kabeltje. De ene support zegt dat er een fout zat in de update, de andere zegt dat dit niet waar is enz. Dan werd me aangeraden naar een herstelpunt van Apple te gaan, (het zal veel geld kosten, ten mijne laste) Dus, van de week wordt hij binnengebracht, maar eerlijk gezegd, ik ben dit nog niet aan het betalen. Als het een zware som is informeer ik bij de consumentenbond wat ik kan en niet kan, sommigen zweren bij “Apple” (ik ook eigenlijk) maar ik heb gisteren een nieuwe pc aangeschaft en het geen Apple, wees gerust.

 • Yvonne Meijdam

  16 april 2016 om 18:49

  Vandaag IOS gebracht naar versie 9.3.1. Na deze update kan ik niet meer What’s Appen. Ik krijg op mijn IPhone 6 de melding dat de microfoon is uitgezet. Als ik naar instellingen ga, is de microfoon button verdwenen, laat staan dat ik de instelling kan aanpassen. Wie heeft er een advies voor mij, hoe kan ik chekken of mijn microfoon inderdaad uitstaat. Hoe kan ik deze weer aanzetten.

 • Yvette

  29 april 2016 om 6:49

  Nadat ik de update op mn.ipad2 heb gedaan is en de appstore en safari verdwenen…Help!

 • Braas

  30 april 2016 om 9:57

  NA upgrade is in instellingen Appstore en iTunes verdwenen. Kan dus automatische downloads van bv ibooks niet meer instellen. Is dit herkenbaar?

 • julia

  4 mei 2016 om 19:39

  Ik heb vannacht de update ios 9.3 gedownload, maar nu geeft mijn mobiel de hele tijd het itunes teken en een oplader aan. Ik heb al geprobeerd met Itunes maar het lukt niet om te herstellen of te bijwerken, want er is een fout 1601 volgens mij. Ik heb itunes al opnieuw gedownload en me laptop uit aan gedaan. Wat kan ik doen om mobiel aan te krijgen. Ik ben al de hele dag bezig, maar kom er maar niet uit…. :(

 • Droes

  9 mei 2016 om 15:16

  Mijn USB carkit werd niet meer herkend, maar dat heb ik opgelost door mijn Iphone 6 opnieuw op te starten. Er blijft echter nog altijd het probleem dat mobiele data niet meer beschikbaar zijn. Ik kan dus enkel nog op internet via wifi. Rotvervelend als je een week gaat kamperen.

 • Johan

  18 mei 2016 om 16:18

  Vorige week IOS 9.3.1 geinstalleerd. Sinds die tijd heb ik problemen met het geluid op mijn iPhone 5s. Als ik gebeld word hoor ik niets (alleen soort van trilling), net als alle andere geluiden: geen geluiden bij o.a. ontvangen en versturen van sms, app, e-mail, etc. Zeer vervelend!! Volgens mij heb ik alles goed aangevinkt bij de instellingen/ geluiden. Kan iemand me helpen?

 • Ozan

  19 mei 2016 om 22:38

  Mijn Iphone 5C kan niet meer aan. Ik krijg alleen een Apple Logo en daarna valt m’n mobiel weer uit

 • Lotte

  23 mei 2016 om 14:10

  Hoi Janou,

  ik heb precies hetzelfde probleem!
  Heb jij toevallig al een oplossing ontdekt?

 • Elisabeth

  29 mei 2016 om 15:53

  Hallo
  Ik weet niet zeker of dat door de update kom maar na de update altijd als ik bel dan hoor ik een pieptoon op de achtergrond en ja ik weet niet hoe dat komt.

 • Hilbert

  6 juni 2016 om 18:45

  Na de update 9.3.2 kan ik via whats app geen foto’s meer versturen en niet ontvangen. Ook spraak berichten werken niet. Iemand enig idee hoe dit op te lossen?
  Gr Hilbert

 • Hilbert

  6 juni 2016 om 18:47

  Na de update 9.3.2 kan ik geen foto’s, filmpjes en spraakberichten meer ontvangen en versturen via whatsapp.
  Iemand enig idee hoe dit op te lossen??

 • Mir

  11 juni 2016 om 10:49

  Na update 9.3.2 is iTunes op 6s niet meer te openen. Er verschijnt geen enkele melding, alleen een blanco scherm. Muziek wel te benaderen. Via Mac gesynchroniseerd; herstel sessie uitgevoerd; hard aan en uit gezet, maar geen resultaat. Downgraden?

 • Freek

  23 juni 2016 om 12:29

  Ik heb nu 1 persoon op mijn iPhone 6 die ik niet meer via imessage kan benaderen. Bericht is “afgevelerd” maar ontvanger ziet deze helemaal niet. Ik kan diezelfde iPhone gebruiker ook niet bellen, krijg een melding dat de telefoon op dit moment niet bereikbaar is.
  Mijn vrouw kan opeens geen foto meer sturen via iMessage op iPhone 5. Berichten komen wel aan maar foto’s worden niet eens naar iMessage opgenomen en dus ook niet verstuurd.
  Wat kan ik aan beide problemen doen?

 • Ralph

  26 juni 2016 om 12:34

  Na update 9.3.2 verificatie probleem met iCloud op al mijn devices en iMac? iCloud lijkt zeer onstabiel. Je kunt inloggen maar krijgt dan frequent een pop up WW opnieuw invoeren of zelfs herstellen tureluurs word ik ervan. Kan geen reservekopieën meer maken via iCloud, contacten verdwijnen en dan zijn ze er weer? Apple support ingeschakeld tot op heden niet opgelost alle tips en trics geprobeerd! Waardeloos is het, bedankt Apple! PS: ook na gemiste oproep frequent lege rode stip bij mijn telefoon app. 9.3.2 zit vol met bugs.

 • Anouk

  29 juni 2016 om 7:56

  Gisteren 9.3.2 geinstaleerd op mijn iphone 5 c sindsdien blijft de accu elke keer staan op een bepaald percentage vijv de hele dag op 100% dat kan natuurlijk niet. Ook gaat die elke keer terug naar het apple scherm het appeltje als ik er iets mee doe om zich opnieuw op te starten! Help!

  Hebben jullie en tip?
  Groetjes Anouk

 • Ace

  3 juli 2016 om 21:39

  Ik heb de app Swype geïnstalleerd vanaf het begin dat ik deze iPhone heb… Nooit problemen mee gehad, maar de laatste tijd loopt hij steeds vaker vast. Als ik -in welke app dan ook- iets wil typen krijg ik eerst een lichtgrijs blanco scherm en moet ik het soms wel 10 of meer keren opnieuw proberen voordat ik g het toetsenbord ook echt in beeld krijg.

 • Guus

  9 juli 2016 om 0:13

  Ik heb net een nieuwe iPhone 6, maar een paar dagen na dat ik de nieuwe IOS update heb gedownload, doet mijn geluid het niet bij het bekijken van filmpjes. Het doet het alleen met bellen/gebeld worden.

  Kan iemand mij hier mee helpen?

 • Ellie

  12 juli 2016 om 14:46

  Ik heb mijn iPad geupdated, nu vraagt hij opeens om een toegangscode die ik nooit in heb gesteld😱, ik weet echt niet wat ik moet doen. Kunnen jullie mij helpen???

 • Roel

  24 juli 2016 om 21:06

  na het installeren van 9.3.3 op mijn iphone 5s werkt mijn + knop niet meer
  na een nieuwe erin en moederbord nagekeken komen we uit op de update …
  iemand meer hier last van ?
  is er misschien een oplossing voor?
  downgrade slikt ie niet (foutcode 16**)
  Help :-)

 • Wesley Fabry

  25 juli 2016 om 8:25

  @roel hmmm misschien is er toch iets losgekomen ondertussen. Momenteel lees ik geen soortgelijke problemen. Toch even de binnenkant controleren?

 • Karin

  1 augustus 2016 om 14:22

  Na de installatie van 9.3.3 op mijn iPhone 5c werkt de beloon, smstoon… niet meer, hij trilt enkel nog. Blijkbaar ben ik niet de enige met dit probleem (op internet gekeken en gezien dat er nog mensen zijn met hetzelfde probleem).

 • Mylène

  1 augustus 2016 om 22:46

  Hetzelfde probleem als Ace. Swype al heel lang goed werkend gebruikt. Sinds update 9.3.2 heel vaak geen toetsenbord bij gebruik whatsapp. Pas na heel veel keer de whatsapp opnieuw opstarten komt het terug.

 • Marcel112

  18 augustus 2016 om 16:47

  Iohone 5 batterij wordt steeds dik. Heb er al 3x een nieuwe in laten zetten(geen origineel) , andere hoes. Telefoon wordt alleen mee geappt en surfen.
  Verkoper batterij herft deze problemen niet eerder gehad mrt deze batterij.. Dus denkt aan software. Ienand een idee of oplossing ?

 • Wim

  24 augustus 2016 om 11:36

  Na upgrade van mijn iPhone (9.3.4) maakt de iPhone heen verbinding meer met Bluetooth apparaten. Apparaten staan maar iPhone herkent die niet. Oplossing?

 • Rientz

  3 september 2016 om 13:52

  Na uitvoeren van alle update 9.3.5 (13G36) heeft mijn ipad model MD528NF/Amsterdam , een ouder model, geen verbinding meer met internet.

 • Alain

  3 september 2016 om 22:06

  Iphone 4Gs kan geen netwerk meer zien. Heb alle opties geprobeerd en zelfs met apple service center gebeld.
  Zodra ik wi-fi wil inschakelen, gebeurt Niets en blijft ook zo, wel kan ik via G3 nog online komen maar niet meer via mijn eigen wi-fi netwerk.
  IOS 9.3.5 is ook geinstaleerd en alle opties die ik kon vinden online (met ipad die welgewoon wi-fi verbinding heeft) uitgeprobeert zonder resultaat.
  HELP HELP Wie is slim om dit probleem op te lossen, iphone 4Gs van vriendin werkt trouwens perfect met IOS 9.3.5

 • Hans

  11 september 2016 om 12:19

  Ook ik heb WI-FI problemen met mijn Iphone 6 IOS 9.3.5 , ik heb alles geprobeerd, maar niets werkt.

 • Mirjam

  20 september 2016 om 22:57

  Na een update naar 9.3.5 werkt mijn ipad 2 wifi dus amper nog, voor de update kon ik gewoon me spelletjes doen, normaal en snel internet, nu kan ik bijna geen spel meer doen, trage internet zo een spijt van deze update…. Word ik nu verplicht om een nieuwe tablet aan te schaffen want hiervoor deed alles het goed zonder problemen ….

 • Mirjam

  20 september 2016 om 22:59

  Elke keer als ik een spel doe of op internet zit klapt alles eruit net zoals ik hierboven dan wat tik krijg ik ineens een donker scherm…..

 • Kathy

  21 september 2016 om 20:42

  Zelf heb ik een iphone 6 met iOS 9.3.4 erop. Vandaag verscheen ineens het opstartscherm, terwijl ik hem niet uit en opnieuw aan had gezet. Toen ik daarna weer in mijn toestel kwam, was alles verdwenen qua wachtwoorden, inlogs. Ik moest elke app opnieuw inloggen, me iCloud, me Apple id, WiFi wachtwoorden noem maar op. Hoe kan dit???? Ik vind het nog al raar!

 • Ann

  3 oktober 2016 om 20:29

  Gisteren update gedaan van mijn iPhone 5s… Had ik blijkbaar beter niet gedaan 😬
  Gsm maakt geen verbinding meer met draadloos netwerk! Heb de tip hier bovenaan al gevold instellingen, algemeen, etc! ZONDER resultaat! Wie,kan mij helpen aub?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!